Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Február 10. 20:00, péntek | Helyi
Forrás: Szuperinfó, képek: Pinterest

Vőlegényeknek

Vőlegényeknek

Ha már esküvői szezon, akkor ne felejtkezzünk el a vőlegényekről se!

A menyasszony szépségét még jobban kiemeli az elegáns, stílusos vőlegény, ezért fontos, hogy a leendő férjnek is megfelelő ruhát válasszunk és odafigyeljünk a részletekre.

A vőlegény ruhájának kiválasztásakor fontos szempont az esküvő stílusa, de a legfontosabb az, hogy komfortosan érezze magát benne.
Az esküvői öltöny fazonja egy kissé hosszított, színben a világosabb tónusoktól a sötét árnyalatokig válogathatunk. Kiegészítői a mellény, a nyakkendő, a díszzsebkendő. Szükség lesz egy ingre és egy stílusában és színében harmonizáló cipőre, övre. A vőlegény öltönyök anyaga, szabása az aktuális alkalmi férfi divatot követik, a nadrág vagy megegyezik a zakó színével vagy kontrasztot alkot vele.

Az egyik legelegánsabb viselet a frakk, hozzá fehér piquemellény, frakk ing, fehér csokor-nyakkendő, mandzsettagombok és fekete lakkcipő illik.

A szmoking az egyik 2017-es nagy favorit, nyakkendő, ing, mellény az alapvető kiegészítője. A klasszikus szmoking fekete, egy- vagy kétsoros, hegyes- vagy sálgalléros. A hozzávaló ing fehér vagy krémszínű. A szetthez mellény vagy széles selyemöv és csokornyakkendő illik. Ha díszzsebkendőt is hordana, akkor az anyagában és mintázatában legyen összhangban a nyakkendővel.

A szmoking szabadtéri, melegebb estékre, lezserebb esküvőkre illő változata a dinner jacket, ami általában egysoros, sálgalléros. Teljesen változatos színekben szerezhetők be.
A most nagyon divatos vintage, rusztikus esküvői stílushoz természetes, natur anyagokat és színeket keressünk.

Az öltözéket mindig az esküvő stílusa határozza meg, a vőlegény ne viseljen feltűnő ékszereket, az a menyasszony kiváltsága ezen a különleges napon.

Egy kis segítség, hogy milyen színű öltönyhöz, milyen cipő illik. (kép: Pinterest)

Kapcsolódó cikkek:
- Így leszel trendi menyasszony az idén
-Milyen a vintage esküvő?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!

2024. Április 24. 13:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Szilban

Te Szedd!