Városlista
2023. szeptember 23, szombat - Tekla

Hírek

2012. Március 14. 14:25, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

VV Fecó milliókat kaszál

VV Fecó milliókat kaszál

VV Fecó tele van hitelekkel, és beteg szüleit is ő támogatja. Bár nem ő nyerte meg a ValóVilágot, úgy tűnik, hamarosan belőle is milliomos válhat.

Vastag Csaba biztatására kezdett el énekelni VV Fecó. "Amióta kijöttem, énektanárhoz járok" - nyilatkozta a férfi az Új Ásznak. "Volt a neten egy videóm, és ez alapján Tilinger Attila meghívott a műsorába, ahol két dalomnak volt óriási sikere. Remélem, beindul a szekér, Romániába tizenöt állomásos road-showra hívtak" - mesélte Fecó. A műsor házigazdája a lapnak azt mondta, ha ő hívná a férfit egy falunapra, akkor 160 ezer+útiköltség lenne az a pénz, amit kifizetne neki. Ezek alapján Fecó hamar kijuthat a kátyúból, és megteremthet családjának egy szebb világot.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 14. 09:13, csütörtök | Bulvár

Autóval átment egy földön fekvő férfin, majd elhajtott

A Debreceni Járási Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétségével vádolja azt a férfit, aki áthajtott egy út szélén fekvő emberen, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

2023. Szeptember 10. 17:28, vasárnap | Bulvár

Lezuhant egy repülőgép Magyarországon - Videó

Lezuhant az egyik, bemutatót tartó repülőgép a börgöndi repülőnapon vasárnap - közölte a székesfehérvári önkormányzat kommunikációs központja az MTI-vel.

2023. Szeptember 08. 07:45, péntek | Bulvár

Kiemelik a vízből a Balatonba zuhant rendőrségi helikoptert

2023. Szeptember 07. 17:25, csütörtök | Bulvár

A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter - Videó

A Balatonba zuhant egy rendőrségi helikopter Balatonszéplak közelében csütörtök délután, a balesetnek nincs súlyos sérültje – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).