Városlista
2022. december 4, vasárnap - Barbara, Borbála

Hírek

2012. Március 14. 14:25, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

VV Fecó milliókat kaszál

VV Fecó milliókat kaszál

VV Fecó tele van hitelekkel, és beteg szüleit is ő támogatja. Bár nem ő nyerte meg a ValóVilágot, úgy tűnik, hamarosan belőle is milliomos válhat.

Vastag Csaba biztatására kezdett el énekelni VV Fecó. "Amióta kijöttem, énektanárhoz járok" - nyilatkozta a férfi az Új Ásznak. "Volt a neten egy videóm, és ez alapján Tilinger Attila meghívott a műsorába, ahol két dalomnak volt óriási sikere. Remélem, beindul a szekér, Romániába tizenöt állomásos road-showra hívtak" - mesélte Fecó. A műsor házigazdája a lapnak azt mondta, ha ő hívná a férfit egy falunapra, akkor 160 ezer+útiköltség lenne az a pénz, amit kifizetne neki. Ezek alapján Fecó hamar kijuthat a kátyúból, és megteremthet családjának egy szebb világot.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.