Városlista
2022. december 4, vasárnap - Barbara, Borbála

Hírek

2012. Április 26. 07:21, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

VV Fecó sukár gyerekként mozog a pesti éjszakában

VV Fecó sukár gyerekként mozog a pesti éjszakában

Lépten-nyomon ostromolják a lányok VV Fecót. Legutóbb a dumagép fenekére tettek pajzán megjegyzéseket egy buliban, ami igazán erotikusra sikerült. A túlfűtött csajokat alig tudta levakarni magáról a valóságshow-hős.

- Legutóbb Olivér hívott meg bennünket egy buliba. A gyerekeket addig elvittük a mamához, egészen reggel nyolcig ott voltak, ekkor értünk ugyanis haza. Nagyon jól szórakoztunk! A fülledt hangulatot az is fokozta, hogy Jerzy chippendale-bemutatót tartott, így a csajok teljesen kikeltek magukból. Azért szeretek ilyen helyekre járni, mert rengeteg befolyásos embert ismerhetek meg, akik esetleg elhívhatnak a jövőben fellépni, így anyagilag sem utolsó szempont, ha sok partin megvillantom a tehetségem - kezdte az Új Ásznak a dumagép, aki énekhangján kívül mást is villantott.

- A fiatalok azt mondták: nem gondolták volna, hogy ennyire el tudom engedni magam egy szórakozóhelyen. Velem együtt táncoltak a lányok, ami igazán kellemes érzés volt. Alkoholt is ihattam, hiszen nem én vezettem, így még inkább el tudtam lazulni, de a feleségem nem táncolt, csak a háttérből figyelt - mesélt a különleges éjszakáról Fecó.

- Rendesen kirúgtam a hámból! Nagyon sok csaj nyomult rám, de igyekeztem visszafogni magam. Sokan puszilkodtak velem, és volt egy-két durvább megjegyzésük is. Próbáltam lenyugtatni őket, kisebb-nagyobb sikerrel. A hírnevem miatt tapadnak rám a nők! Viccből elkezdtem levetni az ingemet Jerzy mintájára, erre az összes lány azt kiabálta, hogy "Jobb a s*gged, mint Jerzyé!" Rá akartak venni a vetkőzésre, de amikor a csajok meglátták Angélát, egyből lenyugodtak és békén hagytak - zárta beszámolóját VV Fecó.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.