Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Március 10. 14:19, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Whitney Houston különös végrendelete

Whitney Houston különös végrendelete

A 48 éves korában elhunyt énekesnő meglepő végrendeletet hagyott maga után. Első hallásra nincs benne semmi különös, de ha jobban átgondoljuk, a díva előre megérezte sorsát.

Whitney Houston 1993. február 3-án fogalmazta meg és írta alá hagyatékát. Nagyjából egy hónappal lánya, Bobbi Kristina - egyetlen gyermeke - születése előtt. A hivatalos végrendelet azért nagyon különös, mert az énekesnő már akkor teljes mértékben kihagyta belőle férjét, Bobby Brownt. Ismerősei szerint ugyanis, már ekkor, - egy év házasság után - Whitney érezte kapcsolatuk zátonyra fog futni, és egyáltalán nem bízott meg a férjében, aki rendszeresen bántalmazta.

Az énekesnő tehát mindent lányára hagyott. A végrendelet szerint a most 19 esztendős Bobbi Kristinára száll Whitney Houston minden személyes tárgya: a bútorai, ruhái, ékszerei és autói is. Pénze egy vagyonkezelő alapba kerül. A hagyaték gondozójának, lánya nagykorúságáig Patricia Housont, a sztár sógornőjét, egyben menedzserét nevezték ki.

Bobbi Kristina 21. éve betöltése után kapja meg a pénz egy részét, a további részlethez 25 évesen jut hozzá, a maradékot pedig 30 éves korában veheti át. A hagyaték gondozója azonban különböző célokra: tanulmányaira, lakásvásárlásra vagy valamilyen üzleti vállalkozás elindítására kiutalhat számára bizonyos összeget.

Állítólag maga Bobbi Kristina is meglepődött, hogy édesanyja nem hagyott semmit örökbefogadott fiára, Nicholas-ra. Szinte mindenki úgy tippelte, hogy a most 22 éves fiú is részesedni fog a 30 millió dolláros (kb. 7 milliárd Ft) örökségből.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.