Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2012. Március 06. 07:23, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Whitney Houstonnal csalta a feleségét Jacko bátyja

Whitney Houstonnal csalta a feleségét Jacko bátyja

A nyolcvanas évek közepén viszonyt folytatott egymással Whitney Houston és Michael Jackson bátyja, Jermaine. A kapcsolatnak azért lett vége, mert a férfi nem akarta otthagyni a feleségét.

Egyik ismerőse szerint Jermaine Jackson a nyolcvanas évek közepén titokban Whitney Houstonnal randevúzott. Michael Jackson bátyja azt már az önéletrajzában is beismerte, hogy közel álltak egymáshoz a három hete elhunyt énekesnővel, de a bennfentes szerint korántsem vallott be mindent. "Úgy állította be a dolgot, hogy csak flörtöltek, és aztán mindketten visszakoztak. Valójában viszont szeretők voltak - mondta el az ismerős. - Jermaine gyakran belopózott Whitney szállodai szobáiba, és sokszor maradtak együtt késő éjszakáig a stúdióban is."

A kapcsolatnak végül azért lett vége, mert Jermaine Jackson nem volt hajlandó otthagyni a feleségét, Hazel Gordyt. "Whitney nagyon dühös volt emiatt - árulta el az ismerős. - A Saving All My Love for You című klipje pontosan erről szól. De sosem rabolta volna el egy másik nő férjét. Egyszerűen csak úgy esett, hogy pont egy nős férfiba szeretett bele."

A házasság pár évvel később, 1988-ban végül felbomlott, de a két híresség kapcsolata ezután sem folytatódott. Jermaine Jackson viszont közeli barátja maradt a Houston családnak, és az énekesnő halála is nagyon megviselte. "A temetésre nem ment el, de Whitney rokonaival nagyon jóban van - mondta el a barát. - Tudja, hogy tudják a titkot."

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 28. 11:05, szombat | Bulvár

Vádat emeltek Angliában Kevin Spacey ellen

Vádat emeltek csütörtökön Angliában Kevin Spacey kétszeres Oscar-díjas amerikai színész ellen szexuális támadások gyanújával.

2022. Május 27. 13:02, péntek | Bulvár

Shakirának óriási adócsalás miatt kell bíróság elé állnia

Bíróság elé kell állnia Shakirának 14,5 millió euró (5,7 milliárd forint) értékű adócsalás miatt, miután a barcelonai törvényszék csütörtökön elutasította a kolumbiai énekesnő fellebbezését az eljárás ellen.

2022. Május 27. 11:01, péntek | Bulvár

Meghalt Ray Liotta, a Nagymenők sztárja

Meghalt 67 éves korában Ray Liotta amerikai filmsztár, Martin Scorsese 1990-es Nagymenők című gengszterfilmjének főszereplője - számolt be róla a Deadline.com hollywoodi portál.

2022. Május 27. 08:53, péntek | Bulvár

Sztártitkok: Kefir

Kefir elárulta a titkát.