Városlista
2023. március 29, szerda - Auguszta, Bertold

Hírek

2012. Április 22. 07:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Zalatnay Cini lesz az X-Faktor mentora?

Zalatnay Cini lesz az X-Faktor mentora?

Egy Facebookon alakult szerveződés szépen gyűlő tagjai azt szeretnék, ha idén Zalatnay Sarolta töltené be az X-Faktor egyik mentorának szerepét.

Sajtóértesülések szerint ugyan az RTL nem tervez változást a már bevált négyes fogatban, de Cininek bizony jólesik, hogy sokak látnák őt szívesen a közelgő show-ban.

- Még nem hallottam erről a kezdeményezésről, de nagyon jólesik, hogy vannak emberek, akik úgy gondolják, mentorként sokat adhatnék a tehetségeknek. Mi tagadás, nagyon sokan jönnek oda hozzám mostanában, hogy megkérdezzék: miért is nem zsűriztem valamelyik tehetségkutatóban? Ezen még nem igazán gondolkodtam el, hiszen ezekben a műsorokban neves és remek kollégáim zsűriznek vagy mentorkodnak, és eszembe sem jutna senkit kitúrni. Ugyanakkor végül is el tudom magam képzelni egy ilyen produkcióban, és biztosan igent mondanék, ha felkérnének - nyilatkozta az énekesnő az Új Ásznak.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 25. 07:37, szombat | Bulvár

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg többeket Pennsylvaniában

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg két embert és sebesített meg többeket az Egyesült Államokbeli Pennsylvaniában pénteken este.

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 19. 09:00, vasárnap | Bulvár

Ilyen bűnügyeket mások csak filmekben látnak

Újságírók kísértek el helyszínelőket munka közben.

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.