Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2012. Április 22. 07:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Zalatnay Cini lesz az X-Faktor mentora?

Zalatnay Cini lesz az X-Faktor mentora?

Egy Facebookon alakult szerveződés szépen gyűlő tagjai azt szeretnék, ha idén Zalatnay Sarolta töltené be az X-Faktor egyik mentorának szerepét.

Sajtóértesülések szerint ugyan az RTL nem tervez változást a már bevált négyes fogatban, de Cininek bizony jólesik, hogy sokak látnák őt szívesen a közelgő show-ban.

- Még nem hallottam erről a kezdeményezésről, de nagyon jólesik, hogy vannak emberek, akik úgy gondolják, mentorként sokat adhatnék a tehetségeknek. Mi tagadás, nagyon sokan jönnek oda hozzám mostanában, hogy megkérdezzék: miért is nem zsűriztem valamelyik tehetségkutatóban? Ezen még nem igazán gondolkodtam el, hiszen ezekben a műsorokban neves és remek kollégáim zsűriznek vagy mentorkodnak, és eszembe sem jutna senkit kitúrni. Ugyanakkor végül is el tudom magam képzelni egy ilyen produkcióban, és biztosan igent mondanék, ha felkérnének - nyilatkozta az énekesnő az Új Ásznak.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten:

2022. Május 14. 16:03, szombat | Bulvár

Nagy sztárok szerepelnek Francis Ford Coppola új filmjében

Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight és Laurence Fishburne játssza Francis Ford Coppola Megalopolis című, ősztől forgó filmjének főszerepeit - írta meg a deadline.com filmes portál.

2022. Május 13. 15:26, péntek | Bulvár

Leoperáltatta a melleit a Szerencsekerék szerencserlánya - Videó

Fél évvel ezelőtt született újjá.