Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. Március 29. 21:14, kedd | Életmód
Forrás: Naurel.hu

Zoyagoespretty

Zoyagoespretty

A bolgár Zoyagoespretty márka megteremtésekor az érintetlen természet bámulatos ereje adta a kiindulási pontot.

Megalkotói hisznek az egyszerű és tiszta bőrápolásban, amelyhez feleslegesek a bonyolult összetételű kozmetikai készítmények.A vajaik természetességéről és egyszerűségéről árulkodnak a letisztult design mögé bújtatott tégelyek is.

Kiváló minőségű alapanyagok

A Zoyagoespretty termékei 100%-ban organikus, nyers összetevőkből állnak, amelyek alapját a tápanyagokban gazdag finomítatlan shea vajak alkotják. Ez az egyedülálló bőrápoló, az érzékeny, a száraz, a problémás és az érett bőrrel is csodákat művel. Lágy krémként varázsolja puhává és bársonyossá azt.

A Zoyagoespretty termékek alapanyagai a természet által teremtett formában kerülnek a tégelyekbe,maximum 2összetevő összeolvasztásával, megtartva azok minden értékes tápanyagát. A legegyszerűbb, legtisztább kombinációk, amelyek a testet és az arcot is új élettel töltik meg.

A vajak gondosan kiválasztott összetevői kis, helyi manufaktúrákból származnak. A csipkebogyó-, levendula- és rózsaolaj Bulgáriából, a finomítatlan organikus sheavaj Ghánából, a finomítatlan, organikus kakaóvaj Peruból, az organikus argánolaj pedig Marokkóból kerül a tégelyekbe.

A Zoyagoespretty vajak teljesen nyers, feldolgozatlan termékek, nem tartalmaznak mérgező vegyi anyagokat, parabéneket és mesterséges anyagokat.

Kinek ajánljuk?

Az egyszerű, tiszta bőrápolás hívei valósággal rajonganak a Zoyagoespretty vajakért. A természet krémes kincsei bátran használhatók a test és az arc ápolására, a legkisebbek bőrének masszírozására, a napozás vagy borotválkozás utáni érzékeny bőr táplálására.

A Zoyagoespretty termékek alapját a 100% organikus shea vaj adja, ezt társítják különböző értékes és illatos olajokkal, levendulával, csipkegyogyóval, rózsával vagy argánolajjal. A nyári hónapok legkedveltebb terméke a kakaóval, a száraz érzékeny bőr ápolására pedig a kókuszolajos vaj az egyik legjobb választás.

Válaszd Te is a Zoyagoespretty vajakat, és élvezd a tiszta természet bársonyos érintését a bőrödön!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 10:07, hétfő | Életmód

MME: ne vigyük haza a madárfiókákat és más állatkölyköket!

Ne vigyük haza a madárfiókákat és más állatkölyköket, őzgidákat, nyúl-, nyest- és mókuskölyköket, vadmalacokat! - kéri a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Április 21. 19:00, vasárnap | Életmód

Virágzó pompa erőfeszítés nélkül

Muskátliültetés- és gondozás egyszerűen!

2024. Április 21. 11:30, vasárnap | Életmód

Alapítása 2777. évét ünnepli Róma

Császárok, szenátorok, matrónák és gladiátorok felvonulásával ünneplik Róma 2777. születésnapját vasárnap, amelyet a legenda szerint Romulus és Remus április 21-én alapított.