Városlista
2019. június 16, vasárnap - Jusztin

Képek | Sport

Jubileumhoz érkezett az „öreg-öregfiúk” találkozója.

2015-07-05 09:58:01

Immár ötödik alkalommal került megszervezésre az „öreg-öregfiúk” labdarúgók találkozója. A rendezvénysorozat Szilból indult, melyet a szanyi, vági, majd rábaszentandrási rendezés követett Most a kör bezárult és ismét Szilban volt a találkozó. Domonkos Zsolt a Szil SE. Elnöke köszöntötte a megjelenteket.
A találkozó előtt baráti kézfogásokkal és ölelésekkel üdvözölték egymást a régi harcostársak.
Majd a rekkenő hőségben került sorra a focimérkőzés, melynek kezdő rúgását Szil Község polgármestere Lengyel Oszkár Mártonné végezte el.
A félidőben sajnálatos dolog történt, egy igazi sportember Németh Péter barátunk, sporttársunk rosszul lett és a biztonság kedvéért mentőt hívtunk hozzá. A helyszínen ellátták és a győri kórházba szállították. Így sajnos Péter a harmadik félidőből mindenkinek hiányzott. Reggel örömmel értesültem Kedves Feleségétől a jó hírről, hogy rövid kezelés után az enyhébb napszúrást követően az éjszakáét már otthoni környezetben tölthette el.
Sportszerűen folyt a találkozó ahol a kornak megfelelőn segítették talpra egymást a játékosok az ütközéseket követően. A góllövő cipőjét a mérkőzésre hozó Jakab Árpád mindkét félidőben lőtt egy-egy góljával a Szil-Rábaszentandrás csapata nyert 2:0-ra a Szany-Vág vegyes csapata ellen. De a mérkőzés végén jókedvűen és szeretettel köszönték meg egymásnak a mérkőzést a játékosok.
A találkozó után a vendéglátás során felelevenítették a régi sztorikat és történeteket a résztvevők
Amikor már megfelelő mennyiségű „üdítőt” is magukhoz vették a fiúk előkerültek először a focista nóták, majd a népdalok és operettek is.
Az élménydús, kellemes szórakozás után úgy búcsúztak egymástól a régmúlt labdarúgói, hogy jövőre Szanyban valamennyien találkozhassanak, hiszen ez a gömbölyű játék egy életre BARÁTTÁ kovácsolta össze a találkozó résztvevőit.

A tudósítást beküldte: Tóth Imre

Jubileumhoz érkezett az „öreg-öregfiúk” találkozója.
Jubileumhoz érkezett az „öreg-öregfiúk” találkozója. Jubileumhoz érkezett az „öreg-öregfiúk” találkozója. Jubileumhoz érkezett az „öreg-öregfiúk” találkozója. Jubileumhoz érkezett az „öreg-öregfiúk” találkozója. Jubileumhoz érkezett az „öreg-öregfiúk” találkozója. Jubileumhoz érkezett az „öreg-öregfiúk” találkozója. Jubileumhoz érkezett az „öreg-öregfiúk” találkozója. Jubileumhoz érkezett az „öreg-öregfiúk” találkozója. Jubileumhoz érkezett az „öreg-öregfiúk” találkozója. Jubileumhoz érkezett az „öreg-öregfiúk” találkozója. Jubileumhoz érkezett az „öreg-öregfiúk” találkozója. Jubileumhoz érkezett az „öreg-öregfiúk” találkozója. Jubileumhoz érkezett az „öreg-öregfiúk” találkozója. Jubileumhoz érkezett az „öreg-öregfiúk” találkozója. Jubileumhoz érkezett az „öreg-öregfiúk” találkozója. Jubileumhoz érkezett az „öreg-öregfiúk” találkozója. Jubileumhoz érkezett az „öreg-öregfiúk” találkozója. Jubileumhoz érkezett az „öreg-öregfiúk” találkozója. Jubileumhoz érkezett az „öreg-öregfiúk” találkozója. Jubileumhoz érkezett az „öreg-öregfiúk” találkozója. Jubileumhoz érkezett az „öreg-öregfiúk” találkozója. Jubileumhoz érkezett az „öreg-öregfiúk” találkozója. Jubileumhoz érkezett az „öreg-öregfiúk” találkozója. Jubileumhoz érkezett az „öreg-öregfiúk” találkozója.