Városlista
2020. december 5, szombat - Vilma

Napi menük | Vendéglátás, gasztronómia

Queen vendéglő

9145 Bágyogszovát, Árpád út 19.

Vendéglőnk Bágyogszováton az Árpád út 19. szám alatt található.

Szolgáltatásaink ellenértékét kiegyenlítheti készpénzzel, Erzsébet utalvánnyal, OTP-K&H-MKB Szép Kártyával, bankkártyával!
Mobil bankkártya, Szép Kártya leolvasás!

Várjuk megtisztelő megrendelését!

A vendéglő épületét az egykori termelőszövetkezet építette munkahelyi étkeztetés céljából. Eredetileg csak a felső szinten kívántak éttermet létrehozni, majd később úgy döntöttek, hogy az alsó részen italboltot alakítanak ki.

1990-1992-ig családommal béreltük, majd a termelőszövetkezet felszámolásakor megvásároltuk az épületet.

A vendéglő fő profilja egyrészről a hagyományos falusi italbolti vendéglátás (az épület alsó szintjén), ill. különböző rendezvények lebonyolítása a vendéglő emeleti részén, másrészről 2004 novemberétől meleg étel házhozszállítása helyben, ill. a környező településeken.

A vendéglő fennállása alatt rengeteg rendezvénynek adott otthont, lakodalmak, osztálytalálkozók, családi rendezvények, különböző szervezetek tanácskozásai, bemutatói színesítették a palettát. Több mint két évtizedes hagyomány, hogy a községbeli és a környék fiataljainak zenés, táncos szórakozási lehetőséget biztosítunk mindig élő zenére és általában a terület legnépszerűbb zenekarai közreműködésével.

Legkedvesebb vendégnek törzsvendégeinket tekintjük, de természetesen szívesen fogadtunk vendéglőnkben híres művészeket, sportolókat, üzletembereket, politikusokat is.

Torma József
tulajdonos

49. heti ajánlat

 • Hétfő
  kolbászos bableves,
  derelye

  Vendéglőnk 2004. november 2-tól szállít előre megrendelt ebédet Bágyogszováton és a környező településeken élő megrendelők lakására. Az étel a HACCP rendszer által előírt körülmények között és technológiával készült friss menü, melyet a konyhán melegen tálalunk a megrendelő által biztosított éthordóba. A szállítást az ÁNTSZ által megvizsgált és engedélyezett gépjárművel szállítjuk ki. A kiszállított ételt újra hőkezelni kell, hagyományos tűzhelyen forralásig vagy 75 ºC-ig, mikrohullámú sütőben magas fokozaton, vagy 700 W teljesítményen 3 percig kell hevíteni. A megmaradt ételt lehűlés után 0-5 ºC-on kell tárolni. A lehűtött köretek max. 3, a készételek 72 órán tárolhatók 0-5 ºC-on (kivétel a gombás készétel és a halból valamint a belsőségből készített ételek, melyek a készítés napján használhatók fel).
  Megrendelést, vagy megrendelés módosítását az aktuális időpontot megelőző nap 13 óráig kérjük leadni a 273-155-ös telefonon, ill. a szállítónál!
  A kiszállítás díjtalan, a menü ára; az adott hónap 10. napjáig előre befizetve 950,-/a., utólagos fizetés esetén; 990,-/a.
  Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t! A menü változtatásának jogát fenntartjuk!

Nyitva tartás

 • hétfő:12-22 óráig
 • kedd-vasárnap: 7-22 óráig

kapcsolat