Városlista
2024. április 21, vasárnap - Konrád

Programok | Családi

Raktár Klub✘ ESSEMM I Kapuvár

Jún. 12. Szom 22:00 -23:00
Raktár Club & Pub | Győr-Moson-Sopron, Kapuvár

06.12 SZOMBAT!!!! A sztárvendég a hazai nagyágyú, aki miatt a hangulat mindig a tetőfokon van 👉 ESSEMM!🔥

🔴 Készen álltok egy óriási menetelésre?🤪Soha ne mondd, hogy soha!🤫 🔴
► A helyszíne: Raktár Klub / Kapuvár
▬▬▬ A banda résztvevői ▬▬▬
💎 ESSEMM
🧨Ru-D
✖️✖️ JEGYEK ✖️✖️
22:30.-ig 2000 Ft
utána: 2500 Ft
Kedves bulizni vágyó közönségünk, íme pár fontos információ! ❤️
Az érvényben lévő szabályozás szerint, zenés-táncos szolgáltatást nyújtó szabadtéri szórakozóhelyünket 16 éves kortól bárki látogathatja, aki rendelkezik Védettségi Igazolvánnyal, melyet kollégánknak a törvényben előírt módon ellenőriznie kell a beléptetés során.
Az egyik legújabb, 266/2021. (V. 21.) Kormány rendelet alapján a klubban is elfogadhatjuk a védőoltást igazoló applikációt! Ez azt jelenti számodra, hogy nem okoz problémát, ha még nem kaptad meg a Védettségi kártyádat postai úton, a védettség meglétét ezzel a szoftverrel is igazolni tudod. Kérjük azonban vedd figyelembe: az applikáció is csak egy fényképes igazolvány bemutatásával érvényes, tehát a Személyid vagy az Útleveled ne hagyd majd otthon!
A Google Play áruházban „EESZT alkalmazás” nevű, az App Store-ban pedig „EESZT Lakossagi” nevű applikáció használatának lépései:
1) Töltsd le az EESZT mobilalkalmazást a telefonodra.
2) Regisztrálj a www.eeszt.gov.hu honlapon, amihez elektronikus azonosítás szükséges (Ügyfélkapu, e-személyi Igazolvány, telefonos azonosítás).
3) A regisztráció során meg kell adnod egy 6-jegyű PIN-kódot, amire később az alkalmazás használatához is szükséged lesz, tehát jól jegyezd meg.
4) A regisztráció után a megadott PIN-kóddal jelentkezz be az applikációba.
5) Válaszd ki a “COVID-oltásigazolás” menüpontot, és amennyiben van megfelelő oltásod, annak információi meg fognak jelenni a képernyőn.
Az applikáció, a felhasználó azonosítását követően igazolja az oltott nevét, TAJ-számát, az oltás idejét, vagy annak hiányát. Ha olyan helyre látogatsz, ahol védettségi igazolvány szükséges, a szolgáltató az EESZT Covid Control applikáció segítségével ellenőrizheti az oltásod meglétét.
Reméljük mindenki zökkenőmentesen tud alkalmazkodni a jelenlegi helyzethez, és szombaton végre újra találkozhatunk, hiszen több mint fél éve már csak arra várunk, hogy INDULJON A TÁNC!
#otttali
#grandopening #nyitóbuli #nyitunk #rap #hiphop #trap #május

Raktár Club & Pub

Győr-Moson-Sopron, Kapuvár
Címkék: buli, kapuvár, pub