Városlista
2022. május 21, szombat - Konstantin

Programok | Egyéb

Allianz Jégpályák Éjszakája - Csorna

Jan. 22. Szom 18:00 -22:00
Széchenyi tér | Győr-Moson-Sopron, Csorna

Jön az Allianz Jégpályák Éjszakája!

Tarts velünk Te is január 22-én‼️🤗
🔊 18 órától 22 óráig Dj. Zsuga vár Titeket egy hangulatos jégdiscoval
💸 19 órától 500 Ft-os kedvezményes jegyár
🍷Széles italkínálat a jégpálya "hüttéjében"
♨️ Hilda néni csapata vár benneteket a tőlük megszokott finom falatokkal ➡️ ízletes kürtőskalácsokkal és ellenállhatatlan lángosokkal 😋
ℹ️ A Magyar Jégkorong Szövetség 2022-ben hatodszor szervezi meg a Jégpályák Éjszakáját, a legnagyobb hazai télisport-rendezvényt.
Az MJSZ 6 évvel ezelőtt, 2016-ban döntött úgy, hogy a nagy sikerű Múzeumok Éjszakájához és a Strandok Éjszakájához hasonlóan országos rendezvénysorozatot indít, amelyen mindenki korcsolyát húzhat.
A VI. Jégpályák Éjszakája 2021-ben a koronavírus-járvány miatt elmaradt, ám 2022. január 22-én újra megrendezik az eseményt Allianz Jégpályák Éjszakája néven. Január utolsó előtti hétvégéjén országszerte több, mint ötven helyszínen, köztük három kiemelt vidéki nagyvárosban – Debrecenben, Győrben és Veszprémben – várják a jeges sportok és programok szerelmeseit. A helyszínek többnyire meghosszabbított nyitva tartással, kedvezményes belépőkkel, DJ-kkel és jégdiszkóval várják az érdeklődőket. A rutinos korcsolyázók több helyen megismerkedhetnek a jégkorong alapjaival is. Az esemény weboldalán, a jegpalyakejszakaja.hu oldalon minden pálya kapcsán pontos információkat találnak az érdeklődők.

Széchenyi tér

Győr-Moson-Sopron, Csorna