Városlista
2024. július 22, hétfő - Magdolna

Programok | Mozielőadás

Filmvetítések Beledben

Júl. 12. Pén 16:30 -22:00
Művelődési Ház | Győr-Moson-Sopron, Beled

Tájoló mozi

A program:
16:30 A KIS KEDVENCEK TITKOS ÉLETE (6)
20:00 BEUGRÓ A PARADICSOMBA (12)

𝐀 𝐤𝐢𝐬 𝐤𝐞𝐝𝐯𝐞𝐧𝐜𝐞𝐤 𝐭𝐢𝐭𝐤𝐨𝐬 𝐞́𝐥𝐞𝐭𝐞 (6)
amerikai családi animációs film, 86 perc, 2016
magyar nyelven
Mit gondolsz, mit csinál a kedvenced, amikor nem vagy otthon? Max egy igazán jó és hűséges kutya, aki Katie nevű gazdájával New Yorkban él. Az életük fenekestül felfordul, amikor a gazdi hazahoz kis kedvencének egy játszópajtást: Duke-ot, a hatalmas, szőrös kutyát. Max egyáltalán nem örül, hogy ezentúl osztoznia kell a gazdi szeretetén. Ő és Duke eleinte nem jönnek ki jól, és sokat marják egymást, ám nem is sejtik, hogy hamarosan csakis egymásra számíthatnak. A város utcáit róva ugyanis néhány gonosz macska elveszi a nyakörvüket, így a sintér szabad prédájává válnak. Nem kell sokat várniuk a felmentő seregre, hiszen a cukinak tűnő, ám gonosz nyuszi, Hógolyó és kis csapata kimenti őket szorult helyzetükből. De nem ám ingyen: cserébe segíteniük kell gazdiellenes bandájukat, akik a csatornában tanyáznak. Erre Max és Duke nem hajlandó, így kutyafuttában elszelelnek. Őrült nyuszink ezt nem hagyja annyiban, és barátaink nyomába ered, akik közben a hazavezető utat keresik Katie-hez.

Előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=0ycRmYmBy2E

𝐁𝐞𝐮𝐠𝐫𝐨́ 𝐚 𝐩𝐚𝐫𝐚𝐝𝐢𝐜𝐬𝐨𝐦𝐛𝐚 (12)
amerikai romantikus vígjáték , 104 perc, 2022, magyar nyelven
Az Oscar-díjas George Clooney és Julia Roberts újra együtt a vásznon az elvált pár szerepében, akik azon kapják magukat, hogy szövetkezniük kell, ha közösen meg akarják akadályozni, hogy a fülig szerelmes lányuk elkövesse ugyanazt a hibát, amit ők is annak idején.
A Beugró a paradicsomba egy vadonatúj romantikus vígjáték a második esélyek édes meglepetéseiről.
A filmet Ol Parker (Mamma Mia! - Sose hagyjuk abba, a Keleti nyugalom - Marigold Hotel filmek írója) rendezte Daniel Pipskivel közösen írt forgatókönyvéből, a producerek Tim Bevan (A legsötétebb óra, A dán lány), Eric Fellner (A mindenség elmélete, Les Misérables), Sarah Harvey (Keleti nyugalom - Marigold Hotel , Erőszakik), Deborah Balderstone (Palm Beach, Bele a semmibe), George Clooney és az Oscar-díjas Grant Heslov (Az Argo-akció, Az éjféli égbolt ) valamint Julia Roberts, Lisa Roberts Gillan és Marisa Yeres Gill (Homecoming sorozat).
Előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=6bdByi1K9eU&t=4s

Művelődési Ház

Győr-Moson-Sopron, Beled
Címkék: film, mozi