Városlista
2021. március 8, hétfő - Zoltán

Programok | Színház

Színház: Boeing, boeing – leszállás Párizsban

Máj. 24. Pén 19:00 -21:30
Művelődési Központ | Győr-Moson-Sopron, Kapuvár

Ha a „színházcsinálók” biztosra akarnak menni, akkor a bohózatok bohózatához nyúlnak, ez pedig nem más, mint a Boeing Boeing (Leszállás Párizsban).

Helyszín: Rábaközi Művelődési Központ
Kapuvár, Győri út 2.

JEGYEK ELŐVÉTELBEN KAPHATÓK A HELYSZÍNEN!

Guinness-rekorder vígjáték a Konecsni György Kulutrális Központban!

Ha a „színházcsinálók” biztosra akarnak menni, akkor a bohózatok bohózatához nyúlnak, ez pedig nem más, mint a Boeing Boeing (Leszállás Párizsban). Camoletti komédiája még a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült, ugyanis ez a világon legtöbbet játszott vígjáték!!!
Bernard, a fiatal francia sztárépítész, vérbeli playboy: menő lakásából Párizs csodálatos panorámájában gyönyörködhet, meg persze meseszép menyasszonyában, akit mámorosan szeret, de mámorosan szereti másik menyasszonyát is. És a harmadikat is. Mert egy modern férfinak ugye három menyasszony az ideális, csak mind légiutas-kísérők legyenek, s menetrend szerint elkerüljék egymást.
Berthának, a házvezetőnőnek annyi ideje sincs, hogy felmondjon, miközben kénytelen nemzetközi konyhát vinni, a menü szinte óráról-órára változik. Ráadásul váratlanul betoppan Bernard gyerekkori barátja, Robert is,aki egyik ámulatból a másikba esve próbál ja megtalálni a helyét a hatalmas forgatagban.
Bernard boldog életét azonban váratlanul felborítják a Párizs feletti kedvezőtlen légköri viszonyok…
Bernard - Bozsó Péter
Robert - Baronits Gábor
Bertha - Fodor Zsóka
Judith - Köllő Babett
Janet - Deutsch Anita
Jaqueline - Mádi Piroska
Rendező: Korcsmáros György - Jászai-díjas művész

Művelődési Központ

Győr-Moson-Sopron, Kapuvár