Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. Július 12. 13:00, szerda | Helyi
Forrás: saját

Újdonságok a nap alatt - a naptejek új generációja

Újdonságok a nap alatt - a naptejek új generációja

A kozmetika cégek minden évben újabb és újabb csodákkal állnak elő a napozószerek piacán is. Íme a legújabb varázslatok. Érdemes kipróbálni ezeket a kényelmes és praktikus termékeket.

Eucerin Sun Napozás utáni krém-gél
Kiváló hatékonyságú napozás utáni krém-gél napallergiára hajlamos bőrre. A nyaralás megkezdése előtt rendszeresen használva felkészíthetjük bőrünket a napfény hatására kialakuló kellemetlen allergiás tünetekre. Napozás után pedig hűsíti, regenerálja, nyugtatja a bőrt.
Az Eucerin családban található kifejezetten napallergiások számára kifejlesztett naptej is, érdemes körülnézni a gyógyszertárakban.
(eucerin.hu)

Bioderma Photoderm Max Brume Solaire50+/UVA29 Testpermet
Láthatatlan frissesség arcra és testre, nedves és száraz bőrre egyaránt. Maximális védelem a nap sugarai ellen.
Vízálló, parabén-mentes, hipoallergén, illatosított fényvédő testpermet, melynek láthatatlan textúrája nagyon magas és homogén védelmet nyújt. Praktikus és egyszerű a használata, szétkenést nem igényel, nedves, száraz és hajas fejbőrön egyaránt alkalmazható. Bármely bőrtípusra ajánlott, érzékeny bőrre is. A Cellular BioprotectionTM szabadalom aktiválja a bőr természetes védekezőképességét, megvédi a sejteket és megelőzi a bőr korai öregedését.
(bioderma.hu)

Vichy IDEAL SOLEIL homokálló napvédő tej SPF 50+
A naptejbe ragadt homokszemcsék dörzsölik a bőrt, főként ha egy kicsit meg is kapott bennünket a nap. Ennek most vége, a Vichy homokálló napteje megoldja ezt a problémát: a homok nem ragad a bőrre, egyszerűen lesöpörhető. Magas védelmet biztosít, testre és arcra is használható, bőrnyugtató és-erősítő Vichy termálvízzel. Széleskörű UVA-UVB-sugárzás elleni védelem Mexoryl® összetevővel. Parabén-mentes, hipoallergén, bőrgyógyászati felügyelet mellett érzékeny bőrűeken tesztelt formula.
(vichy.hu)

Nivea Sun napozás utáni zuhanyzás közbeni frissítő testápoló
Gyorsan felszívódik a nedves bőrbe. Az ápoló testápoló felfrissíti és megnyugtatja a bőrt zuhanyzás közben. A testápoló leöblítése után, a zuhanyból kilépve nincs szükség további napozás utáni hidratáló termék használatára. Nem hagy foltot a törölközőn. Bőrbarát, hatása bőrgyógyászatilag igazolt.
(nivea.hu)

+ 1: Garnier Ambre Solaire Resisto spray gyerekeknek SPF 30
A gyermekek bőre sokkal védtelenebbek a napon, mert a melanin termelő képességük - a bőr védekezőrendszere az UV sugarak ellen, amely a barnulást is okozza - még nem fejlődött ki teljesen. A gyermekek bőre emiatt nagyobb védelmet igényel. A Garnierier Ambre Solaire kifejleszett egy termékcsaládot kifejezetten gyermekeknek, amely Mexoryl® XL-t, egy szabadalmaztatott nagyon modern szűrőt tartalmaz. Ez véd mind az UVA mind az UVB sugaraktól, amelyek a leégést és a bőr idő előtti öregedését okozzák. A színezett termékek víz és homokállóak, és lehetővé teszik a szülőknek, hogy ellenőrizzék a termék egyenletes felvitelét. Nagyon magas védelmet nyújt már napbarnított és nagyon világos bőrre is. A pisztolyos adagolófej gyorsabb és hatékonyabb használatot tesz lehetővé, a strandon rohangáló és a kenegetést nem tűrő gyerekeknek ajánljuk.
(kremmania.hu)

Helló nyár! sorozatuk korábbi cikkei:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:00, csütörtök | Helyi

Az időjárás kedvez a közeledő szúnyoginváziónak

Mi a teendő a ház körül?

2024. Május 01. 16:00, szerda | Helyi

Vitnyéden is összeszedték a szemetet

Te Szedd!

2024. Május 01. 13:00, szerda | Helyi

Lomtalanítás Rábatamásiban

Hulladékot csak rábatamási lakcímmel rendelkező személy adhat le.

2024. Május 01. 09:00, szerda | Helyi

Május egytől új nyitvatartással látogathatók a nemzeti park bemutatóhelyei

Lászlómajor Bemutató Majorság és az öntésmajori Hanság Élővilága Kiállítás.