Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Augusztus 01. 16:00, kedd | Helyi
Forrás: saját

Újra zúzott a Supernem a Veréb fesztiválon

Újra zúzott a Supernem a Veréb fesztiválon

Koncert utáni villáminterjú Papp Szabival.

- Amikor legutóbb itt voltatok a Veréb fesztiválon, akkor közösen busongtunk azon, hogy a szervezők bejelentették, nem lesz több Veréb fesztivál. Aztán két év szünet után újjászületett a fesztivál, és idén már ti is újra itt vagytok.

- De jó, hogy ezt mondod, mert én is mintha úgy emlékeztem volna, hogy egyfajta búcsú is volt a legutolsó itteni fellépésünk. Remélem, látod, hogy mennyire megtisztelve érezzük magunkat, hogy újra itt lehetünk. Délután volt még Budapesten egy találkozóm egy elhíresült zenész barátommal, mondtam neki, hogy este megyünk Csornára a Veréb fesztiválra, ami egy kicsi, de kurva dögös punk fesztivál. Erre látom, hogy már nem is olyan pici, de a hangulata, kínálata szerencsére megmaradt. Nagyon köszönjük a srácoknak, hogy újra itt lehettünk, a közönségnek meg azt, hogy ilyen jót buliztak velünk. Olyan visszajelzéseket kaptunk koncert közben a közönségtől, amiket egy rock zenekar csak álmodhat magának.

- Iszonyatos energiát adtatok ki a színpadon, és ezzel mozgósítottátok a közönséget is. Én voltam köztük benn a tömegben is, láttam, éreztem.

- Mi abszolút fesztivál zenekar vagyunk, leginkább élőben tudjuk átadni azt, amiről ez a zenekar valójában szól. Az albumot meg kell csinálni, annak jónak kell lenni, de koncerten játszani sokkal jobban szeretjük. A mi zenekarunknak az a bája – már ha egy rock zenekarnak egyáltalán van olyanja -, hogy a koncerten minden esetlegesebb, lehet reagálni a közönségre, lehet érezni, hogy mire vevők, mi indítja be őket. Imádunk együtt tombolni a közönségünkkel, és ezt ők is érzik. Nagyszerű érzés volt, hogy barátaink a 30Y itt maradtak a koncertünkre, és velünk buliztak, az volt a csúcs, hogy Beck Zoli még fel is jött mellénk a színpadra egy rövidet énekelni.

- A Veréb fesztivál visszatért, a Supernem is visszatért a fesztiválra, akkor számíthatunk rá hogy legközelebb is jöttök?

- Nagyon remélem, mert ha nem, kinyírok mindenkit :)

Korábbi interjúk az idei Veréb fesztiválról:

Fatal Error

Dorothy

Road

Brains

30Y

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!