Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

Gránátot talált egy fürdőző a Balatonban
2015. Július 23. 07:03, csütörtök | Belföld

Gránátot talált egy fürdőző a Balatonban

A tűzszerészek megsemmisítették a szerdán a Balatonban talált második világháborús gránátot - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-vel.

2012. Május 31. 07:15, csütörtök | Kék hírek

Bombát találtak Óbudán

Második világháborús bombát találtak szerdán a főváros III. kerületében, a Remetehegyi úton – közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje.

2012. Április 06. 07:13, péntek | Kék hírek

Nem csak a saját életével játszik a gránáttolvaj

Elloptak egy hatástalanításra váró aknavető gránátot Szászberek külterületéről; az ismeretlen tolvaj nemcsak a saját életét, hanem a közelében lévő emberek testi épségét is veszélyezteti.

2012. Március 09. 07:19, péntek | Kék hírek

Elszállították az aknagránátot

Elszállították a tűzszerészek azt a világháborús aknagránátot, amelyet a Szolnok és Újszász közötti vasútvonal felújítása során földmunkák közben találtak csütörtökön.

2012. Március 03. 07:11, szombat | Kék hírek

Lőszerek és kézigránát is volt a családi házban

Töltényeket, két kézigránátfejet és -nyelet, egy ködkézigránátot, valamint karabély- és vaklőszereket találtak a dunaújvárosi rendőrök és a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai egy pusztaszabolcsi családi házban.

2012. Február 27. 14:19, hétfő | Kék hírek

Ötmilliót ér a gránátos robbantó

Ötmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki hétfőn a rendőrség arra a robbantóra, aki januárban a főváros XII. és XIV. kerületében kertes házak kapujára gránátot szerelt, amely nyitáskor felrobbant.

2011. Október 11. 07:37, kedd | Kék hírek

Lecsaptak a terrorelhárítók – rengeteg fegyvert foglaltak le

Szabálytalanul hatástalanított fegyverek tömkelegét foglalták le a Terrorelhárítási Központ és a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai egy vecsési vámszabad területen.

2011. Július 27. 14:33, szerda | Kék hírek

Gránát és lövedék a lakásban – kiürítették az utcát

Kiürítettek egy utcát kedd este, Ballószögön, mert egy volt rendőr házában kukoricagránátot és lövedéket találtak - értesült a HavariaPress.