Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Április 19. 13:04, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

27,6 millió forintot bukott Alekosz

27,6 millió forintot bukott Alekosz

A lakást viszi az RTL klub, az autót megtarthatja a görög.

Ítéletet hirdetett a bíróság az Alekosz és az RTL Klub perében. Az elsőfokú ítélet szerint Alekosznak csak a 20 millió forint értékűre megállapított lakását kell visszaadnia az RTL Klubnak, ami 15 millióval kevesebb, mint amennyit a csatorna követelt a TV2-höz szerződése ellenére átigazoló valóságshow-hőstől.

Alekosz a negyedik Való Világ megnyerése után jutott a budapesti ingatlanhoz egy autó és havi egymillió forint juttatás társaságában, ebből az autót megtarthatja, mert azt Virág Csaba bíró ajándéknak minősítette.

A csatorna nem kapta meg az ötmillió forintos kötbért sem, mivel eltúlzottnak lett ítélve. Alekosznak ezen felül 7,6 millió forintot kell fizetnie, ami a perköltségek egy részét, illetve az ügyvédi munkadíjat foglalja magába.

– Használom az autót, de nem életvitelszerűen. Ingajáratban vagyok Budapest és Érd között. Végül is kiéleződött, hogy most már csak a lakáson megy a hercehurca. Első fokon úgy ítélték meg, hogy vissza kell adnom, de nem tudom, hogy elfogadjuk-e – mondta a Velvetnek az ítéletet gyöngyöző homlokkal fogadó Alek. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója elégedett a döntéssel.

– Az RTL Klubnak mindig nagyon fontos volt a szerződések betartása és betartatása. Amit Alekosz tett, az pedig elfogadhatatlan és megengedhetetlen – nyilatkozta a Hír24-nek.

Címkék: Alekosz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.