Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Február 01. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: saját forrás

Hárommillió látogatás, tizenegymillió oldal. Mi az?

Hárommillió látogatás, tizenegymillió oldal. Mi az?

5 éves az Inforábaköz.

2011 február 1. Hivatalosan aznap indítottuk az Inforábaköz portált. Tele voltunk tervekkel, reményekkel, bizonytalansággal. Hogy fogadják? Olvassák, használják?

Kicsit hasonló volt a helyzet, mint 1991 októberében, mikor az első hirdetési újságot indítottuk, amiből rövidesen a Szuperinfó lett. Akkor abban segítettünk a helyi vállalkozásoknak, hogy megtanulják, megszokják a heti hirdetési újság használatát. A világ változik, egyre elterjedtebb az internet, ma már sem helyszín, sem életkor nem számít, szinte mindenki mindenhol használja. Szidjuk, szeretjük, de ma már nem tudnánk élni nélküle. Online lett a világ. Ezt is együtt tanultuk, tanuljuk a felhasználókkal, hirdetőkkel, olvasókkal.

A legnagyobb eredmény nem az, hogy még mindig megvagyunk, hanem az, hogy öt éve folyamatosan fejlődünk. Látszik ez az egyre bűvülő tartalmakban, a folyamatosan növekvő látogatószámban, a sikeres vállalkozások egyre tudatosabb online kommunikációjában, aminek részesei lehetünk. Partnereink cégregiszterrel rendelkeznek portálunkon, sokaknak készítettünk honlapot, segítettünk létrehozni üzleti facebook oldalt, segítünk folyamatos gondozásukban. Jó érzés, hogy kezdeti reményeink nem csak megvalósultak, hanem jelentősen túl is teljesítettük őket.

2011 február 1, az indulás óta 3.080.773-szor látogattak olvasóink portálunkra, ezalatt 11.299.351 oldalt töltöttek le. Ettől szép az online, hogy itt nem lehet mellébeszélni, a Google statisztikái mindent megmutatnak. Azt is, hogy ma már havi 90-100.000 látogatást érünk el. Míg kezdetben a bulifotók, képgalériák voltak a legnépszerűbbek, ma már egyértelműen a helyi hírek, programajánlók, cégregiszter oldalak és blogok a legolvasottabbak. Sokan nálunk döntik el a napi menüben, hogy hol és mit fognak aznap ebédelni, mielőtt beülnek az autóba, megnézik, hol találkozhatnak aznap traffipax ellenőrzéssel.

Köszönjük partnereinknek, olvasóinknak, munkatársainknak.

Az 5 éves évfordulóra tovább bővültünk. A két éve rendkívül népszerű Gluténmentes övezet blogunk mellett most indult az Adóguru bolg, amely Ausztriában és Németországban dolgozóknak ad hasznos tanácsokat, bemutatkozó írásával elindult a Magán-rendelŐ blog, amit pszichológus ír, és hamarosan indul egy jogi kérdésekkel foglakozó blog is.

Kicsit ünneplünk, kicsit nosztalgiázunk, aztán keményen dolgozunk tovább, hogy újabb terveket, újabb álmokat valósítsunk meg. Ezután is érdemes lesz olvasni bennünket!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!

2024. Április 24. 13:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Szilban

Te Szedd!

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

Főzőverseny felhívás a Kónyi Bikafesztiválra

Főzőcsapatok jelentkezhetnek.

2024. Április 23. 16:00, kedd | Helyi

Eldőlt, hogy ki készítette tavaly a legjobb bort a Csornai Járásban

XI. Bágyogszováti Borverseny eredményei