Városlista
2023. november 30, csütörtök - András, Andor

Hírek

2021. Április 20. 10:05, kedd | PR
Forrás: (x)

5 lakás dekorációs tipp a tavaszra

5 lakás dekorációs tipp a tavaszra

A tavasz beköszöntével ébredezik a természet, jobbá válik az idő és mi magunk is hátrahagyjuk a téli, borongós hangulatunkat.

A járvány ellenére sok mindent tehetünk azért, hogy környezetünk megújuljon, amelyre a bezártság miatt különösen nagy hangsúlyt érdemes fektetnünk. A lakást nem kel felújítani ahhoz, hogy megújuljon, elég a megszokott dekoráció felfrissítése. Cikkünkben az öt legjobb tippet hoztuk el a tavaszi lakásfrissítéshez.

#1 tipp - Illatok

A tavasz érkezését nem csupán a madarak vidám csicsergése és az újra zöldellő fák jelzik: velük együtt ismét megjelennek környezetünkben az illatok. Ha kertes házban lakunk, akkor egy könnyed szellőztetéssel máris elérhetjük a kívánt hatást, azonban egy városi lakásban ennél tudatosabban kell felkészülnünk a hangulatteremtésre.

A tavasz illatai között jellemzően a rózsa, a levendula és a barackvirág jegyeit találjuk, amelyek elhelyezésében csodaszép gyertyatartók segítenek nekünk. A hangulat fokozásához válasszunk tömzsibb, üveg vagy kerámia alapú tartót, amely kiváló kiegészítője lesz az üdén illatozó gyertyának.

#2 tipp - Asztaldísz

Bár a húsvéton már túl vagyunk, egész évben tart a koszorúszezon! Asztalunkon pompázva apró virágokból, ágakból kialakítva folyamatosan emlékeztetnek bennünket a természet szépségeire.

#3 tipp - Növények

Tudományos kutatások támasztják alá, hogy az otthonunkban elhelyezett növények látványa nagyban javít közérzetünkön. Sajnos manapság egyre többen vagyunk allergiásak, azonban van már megoldás: válasszunk néhányat a dekoratív művirágok közül!

#4 tipp - Előszoba

Bárkit hívunk meg magunkhoz, elsőként az előszobával és a bejárati ajtónkkal találkozik. Ezt a gyakran elfeledett területet könnyen feldobhatjuk egy ajtódísszel és egy évszakhoz illő lábtörlővel.

#5 tipp - Bútorok

Sokszor nem is gondolnánk, hogy egy-egy apróbb bútor lecserélése milyen nagy hatással van környezetünkre. A tavasz fő alapanyaga a fa - egy díszes fapolc vagy egy sarokban asztalocska segítségével új lendületet vihetünk a nappalinkba vagy a lakás más pontjaira.

A fotó forrása:

Natalia Krasnova / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 30. 11:19, csütörtök | PR

Ints búcsút a mozgásszervi fájdalmaknak!

A mozgásszervi rendellenesség az a fájdalom, amely a csontok melletti izmokat, szalagokat és inakat érinti.

2023. November 28. 17:48, kedd | PR

Csődközelből az európai hódításig: így lett nemzetközi siker a 30 éves R-Water

Nagy Ervin 30 évvel ezelőtt édesapja akasztói szódásüzemében indította el azt a vállalkozást, amely ma évi egymilliárdos árbevétellel működik, és 13 országba szállít izotonóniás, sport- és vitaminitalokat.

2023. November 22. 09:12, szerda | PR

K&H: fékre lépett a gyerekinfláció is.

2023. November 15. 15:27, szerda | PR

Újabb magyar innovációs siker: gél formában szedhetjük a vitaminokat

Korábban nem ismert módon könnyíti meg a vitaminszedést a magyar fejlesztésű gélvitamin.