Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Május 23. 16:00, kedd | Helyi
Forrás: Kapuvár Castrum SC

A Castrum bevetette legfiatalabb versenyzőit is

A Castrum bevetette legfiatalabb versenyzőit is

Országos Kyokushin karate bajnokság

XXI. alkalommal rendezték meg a J&S Speed Kupa Országos Kyokushin Karate Bajnokságot, ahol a Castrum bevetette legfiatalabb versenyzőit is. 2 arany-, 1 ezüst- és 1 bronzérem lett a kapuváriak eredménye.

Három ország (Szlovákia, Horvát-, és Magyarország) 41 klubjának 465 nevezője 5 küzdőtéren harcoltak a bajnoki címekért. A Castrum SC legfiatalabb versenyzője Németh Virág még csak 8 éves, de már kiérdemelte első országos bronzérmét teljesítményével. A gyerekek még teljes „vértben”, sok védőfelszerelést használva küzdenek az esetleges sérülések elkerülése érdekében.
A juniorokon már lényegesen kevesebb a védőfelszerelés, keményebb a küzdelem. A mérkőzések során a junior női versenyzők szépen osztották a wazarikat, ipponokat. Bán Lili a női könnyűsúlyban, míg Végerbauer Roberta a női nehézsúlyban állhatott a dobogó legmagasabb fokára. Pantelics Bence ezúttal a junior férfi KATA versenyt kihasználva készül a nyári danvizsgájára, ahol ezüstérmével bizonyította remek technikai felkészültségét.

- Jó volt látni a legfiatalabb versenyzőinket is az országos mezőnyben harcolni. Virág ügyesen kamatoztatta a tanultakat, míg a többieknek le kell győzniük az izgulást, ha dobogóra szeretnének állni. Hamarosan ez is sikerülni fog! – mondta Sensei Pantelics Péter a Castrum edzője.

Címkék: castrum, kapuvár, karate

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!