Városlista
2021. június 15, kedd - Jolán

Hírek

2014. Augusztus 12. 13:00, kedd | PR
Forrás: saját forrás

A folyamatos fejlesztések viszik előbbre a vállalkozást

A folyamatos fejlesztések viszik előbbre a vállalkozást

A csornai Medfour Kft. új szolgáltatásokkal és termékekkel bővítette tevékenységét, ennek kapcsán beszélgettünk Herédi Gáborral a cég ügyvezetőjével.

Az eddig is széles palettát átfogó tevékenységi körök mellett most újabb fejlesztésbe fogtatok. Melyek ezek? 

- Vállalkozásunk eddig csavar- és dugattyús kompresszorok forgalmazásával, vákuum technikával, szűréstechnikával, légtartályokkal, csőrendszerekkel, komplett rendszerek kiépítésével, azok szervizelésével és javításával foglalkozott. Teljes körű szolgáltatást és termékpalettát kínálunk otthoni feladatokra, kisvállalkozások igényeire és nagyvállalati környezetbe.
Meghibásodás esetén szakszervizünk azonnal megkezdi a hiba elhárítását.
Újabb beruházásunk egy csőroppantó készülék megvásárlása volt, mellyel hidraulika tömlők helyben történő gyártását végezzük, raktárról azonnal. Akár meg is várható. Számos méretű hidraulikus tömlő és sokféle szerelvény található nálunk, gyakorlatilag minden igényt ki tudunk elégíteni.

Kik használnak hidraulikus tömlőt, kikre számítotok vevőként? 

- Hidraulikus tömlők vannak a mezőgazdasági gépekben, nehézgépekben, földmunka gépekben, teherautókban, bármilyen emelő berendezésben, tehát ebből a körből várjuk a vevőinket.
Egy hidraulikus tömlő elöregedés, anyagfáradás vagy akár anyaghiba miatt is tönkre mehet. Ilyenkor leáll a gép, leáll a munka, akár egész napok is kieshetnek. Mi szinte azonnal tudjuk pótolni a tönkre ment tömlőt, raktári készletünkből helyben méretre készítjük, megfelelő fegyverzettel látjuk el, és már lehet is visszaszerelni a helyére. Ha olyan igény jelentkezik, amit helyben nem tudunk megoldani, akkor max. 24 órán belül partnereink bevonásával készítjük el az új tömlőt.

Néhány hete kezdtétek meg a Gulf olajok és kenőanyagok forgalmazását. Miért épp ezt a márkát választottátok? 

- A Gulf Oil International (GOI) fejlesztéseinél a világ vezető technológusait alkalmazza, a társaság elkötelezett a legkiválóbb minőségű kenőanyagok gyártására és forgalmazására. A Gulf folyamatosan részt vesz a globális motorsport versenysorozatokban, melyek során a Gulf termékek maximális tesztelésre kerülnek.A versenysportban folytatott fejlesztések vezettek ahhoz, hogy a kenőanyagok különböző működési körülmények között is megfelelnek a fejlett teljesítmény elvárásoknak. A termékek rendelkeznek a világ vezető autóipari gyártóinak eredeti (OEM) jóváhagyásával és hozzájárulásával - tehát igazán kiváló minőségű terméket kínálunk vevőinknek nemcsak személyautóhoz, hanem motorkerékpárhoz, mezőgazdasági és nehéz géphez is. A kiváló minőség mellé kedvező ár párosul, így méltán népszerűek a Gulf termékek.

Van most valamilyen akciótok? 

- Igen, a múlt hét végén kerültek ki szórólapjaink, melyen egy törzsvásárlói kedvezmény található, ami a vásárlásoknál 8-12% kedvezményt jelent, szinte minden termékünk esetében.

Mit tegyen az, aki nem találkozott a szórólapotokkal? 

- Jöjjön be hozzánk, az üzletben beszerezhető a törzsvásárlói lap. Csornán a Thököly u. 40. sz alatt várjuk az érdeklődőket.

Köszönjük!

MedFour Kft. 9300 Csorna, Thököly u. 40.
Tel.: 96/593-345web: www.medfour.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 09. 15:41, szerda | PR

Vodka – mutatjuk, mit lehet róla tudni

Csak 18 éven felülieknek!

2021. Május 28. 15:00, péntek | PR

Sokszor rosszabb a levegő beltéren, mint az utcán

Akár 10-szer is nagyobb lehet a szennyezettség a házakban, mint kint Sokakat meglephet az a tény, hogy egy átlagos forgalmú városi utca levegője adott esetben tisztább lehet, mint egy nappalié. A legfrissebb tanulmányok szerint az ártalmas

2021. Május 21. 10:33, péntek | PR

Nem engednek a minőségből a Jánosik és Társai Kft.-nél.

Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva világították át a Jánosik és Társai Kft.-t a külső auditorok. Az internetes technika segítségével, a szigorból semmit nem engedve, minősítették a céget.

2021. Május 17. 10:29, hétfő | PR

Hogyan szabadulj meg a „tilt” érzéstől egy pókerjátszmában?

Mi az a „tilt”?