Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Május 06. 10:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A győri postarablás szemtanúinak jelentkezését várja a rendőrség

A győri postarablás szemtanúinak jelentkezését várja a rendőrség

A nyomravezetői díjat továbbra is fenntartják.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. A januárban felajánlott nyomravezetői díjat továbbra is fenntartják, a nyomozás redményességének érdekében újra kérik a lakosság segítségét.

A nyomozás jelenlegi adatai alapján egy ismeretlen férfi 2018. január 19-én 11 óra 20 perckor fegyverrel vagy annak utánzatával kirabolta a győri 6. számú postahivatalt. Az alkalmazottat megfenyegette és a bevétel átadására szólította fel. A dolgozó a fenyegetés hatására a kasszában lévő pénzt átadta, amivel az elkövető elmenekült a helyszínről.

A rendőrség a Győrben elkövetett postahivatal elleni rablás kapcsán újabb szemtanúk jelentkezését várja, és az ötszázezer forint nyomravezetői díjat továbbra is fenntartja. A bűncselekmény felderítése érdekében szükségessé vált több, a rendőrség előtt jelenleg még ismeretlen személy tanúkihallgatása.

A rendőrség várja:

- annak a fehér Opel személygépkocsit vezető, kék inges férfinak a jelentkezését, aki járművével a cselekmény előtti percekben a Szabadság utcában, az iskola kerítésével szemben parkolt, és láthatta a bűncselekményt elkövető személyt;
- azon személyek jelentkezését, akik a bűncselekmény elkövetésének időpontjában, illetve azt követően a Szabadság utcában az iskola kerítésénél vagy a posta környékén tartózkodtak;
- valamint azon személyek jelentkezését, akik a bűncselekményről, illetve annak elkövetőiről tudomással bírnak.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az ismeretlen elkövetővel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon (9024 Győr, Szent Imre u.2-4. szám), vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 112-es számon, valamint hívható a 06-96/417-329-es ügyeleti telefonszám is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.