Városlista
2022. december 8, csütörtök - Mária

Hírek

2012. Április 04. 07:21, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

A szülők döntik romba a tinédzser X-Faktoros szerelmét?

A szülők döntik romba a tinédzser X-Faktoros szerelmét?

Alig van ideje egymásra az X-Faktor szerelmespárjának, Kováts Verának és Baricz Gergőnek. Ráadásul a szülői szigor miatt csak hetente kétszer találkozhatnak.

Egyre nehezebben viseli egymás távollétét Kováts Vera és Baricz Gergő. A szerelmesek hónapok óta küzdenek kapcsolatukért, melyet egyre kevésbé tudnak fenntartani. A helyzetet csak nehezíti, hogy Vera szülei mindössze heti két találkozót engedélyeznek a szerelmeseknek. Ezzel próbálják megóvni tizenéves lányukat egy túl komolyra forduló kapcsolattól, vagy egy esetleges csalódástól.

Ráadásul a rengeteg munka is közrejátszik abban, hogy a fiatalok kapcsolata könnyen zátonyra fusson. Hiszen mind Vera, mind Gergő turnénaptára tele van fellépésekkel. Így egyesek máris azt suttogják, hogy a hirtelen jött siker, és a szerelmesek zsenge kora miatt halálra van ítélve a bimbózó románc.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 08. 06:00, csütörtök | Bulvár

Az első Tinder-randin mentette meg randipartnerét

A legnagyobb közösségi párkeresőn ismerte meg egymást az a pár, amelynek 30 év körüli hölgy tagja rosszul lett tegnap az első randin - írja az OMSZ.

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.