Városlista
2022. július 6, szerda - Csaba

Hírek

2012. Április 04. 07:21, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

A szülők döntik romba a tinédzser X-Faktoros szerelmét?

A szülők döntik romba a tinédzser X-Faktoros szerelmét?

Alig van ideje egymásra az X-Faktor szerelmespárjának, Kováts Verának és Baricz Gergőnek. Ráadásul a szülői szigor miatt csak hetente kétszer találkozhatnak.

Egyre nehezebben viseli egymás távollétét Kováts Vera és Baricz Gergő. A szerelmesek hónapok óta küzdenek kapcsolatukért, melyet egyre kevésbé tudnak fenntartani. A helyzetet csak nehezíti, hogy Vera szülei mindössze heti két találkozót engedélyeznek a szerelmeseknek. Ezzel próbálják megóvni tizenéves lányukat egy túl komolyra forduló kapcsolattól, vagy egy esetleges csalódástól.

Ráadásul a rengeteg munka is közrejátszik abban, hogy a fiatalok kapcsolata könnyen zátonyra fusson. Hiszen mind Vera, mind Gergő turnénaptára tele van fellépésekkel. Így egyesek máris azt suttogják, hogy a hirtelen jött siker, és a szerelmesek zsenge kora miatt halálra van ítélve a bimbózó románc.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 06. 09:04, szerda | Bulvár

Visszaszerezték Puyol Budapesten ellopott mezét

A korábbi Barcelona focista dedikált meze a Puskás Arénában volt bekeretezve, onnan lopta el valaki. A zuglói nyomozók három embert hallgattak ki gyanúsítottként, a sportereklyét visszaadták jelenlegi tulajdonosának.

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.