Városlista
2020. november 25, szerda - Katalin

Hírek

2017. Október 18. 10:00, szerda | Helyi
Forrás: Kapuvár Castrum SC

A Világkupa után Samoborból is aranyat hozott a Castrum

A Világkupa után Samoborból is aranyat hozott a Castrum

Irány a világbajnokság!

Huszonkettedik alkalommal rendezték meg Horvátországban a Branko Bosnjak emlékversenyt. A szerb-horvát háborúban elhunyt karatés háborús hős tiszteletére rendezett nemzetközi Kyokushin Karate bajnokságra ezúttal 14 országból érkeztek a felnőtt versenyzők.

A neves versenyre még Kuvaitból, és Afganisztánból is érkeztek versenyzők, a már megszokott európai országok harcosain kívül. A vitnyédi Németh Veronika így egy remek nemzetközi versenyen mérhette fel képességeit, ahol az aranyérem megszerzéséhez 3 győztes küzdelemre volt szükség. Legnehezebb csatának a döntő küzdelem bizonyult, ahol a Testnevelési Egyetem másodéves hallgatója 7 perces kemény küzdelmet követően, végül a közel 5 kg-os súlykülönbség eredményezte a győzelmet a lengyel Anna Bielskával szemben.

Veronika samobori versenye remek állapotfelmérő állomásként került be a Castrum versenynaptárába, mivel a fiatal karatéka 2017. decemberében 9-10-n Jekatyerinburgba (Oroszország) utazhat, ahol részt vesz a KWU (Kyokushin World Union) Világbajnokságon, és a női -55 kg-os kategóriában képviseli Magyarországot és a Rábaközt. A Világbajnokságon 4 Kyokushin Világszervezet (KWF, IFK, Kyokushin-kan, WKO) legjobb versenyzői mérhetik össze erejüket.

A korábbi kvalifikációs versenyen megszerzett indulási kvótát igyekszik a Castrum most repülőjegyre váltani, és keresi a támogatókat az utazáshoz. A hátralevő időben pedig még rengeteg munka vár Veronikára, Végerbauer Robertára, Pantelics Bencére és edzőjükre Sensei Pantelics Péterre, mivel a VB előtt még a lengyelországi U22-es Európa bajnokság is szerepel programjukban.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 25. 16:00, szerda | Helyi

Tartós helyettesítéssel történik néhai Dr Gelencsér Gyula háziorvosi körzetének ellátása

Rendelési idő, időpontkérés, receptírás módja.

2020. November 25. 13:00, szerda | Helyi

A fűtési szezon kezdete óta országszerte megszaporodtak a lakástüzek

Fűtsünk, de legyünk biztonságban!

2020. November 25. 08:53, szerda | Helyi

Hogyan előzzük meg a fagykárokat a fűtetlen épületekben?

Megjöttek a fagyok!

2020. November 24. 16:00, kedd | Helyi

Szil idén is csatlakozott a karácsonyi cipősdoboz akcióhoz

Felhívás