Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Szeptember 04. 13:00, kedd | Helyi
Forrás: Kapuvár Castrum SC

Bán Lili ezüstérmes lett a Szolnok Európa Kupán

Bán Lili ezüstérmes lett a Szolnok Európa Kupán

Élete első felnőtt nemzetközi versenyén dobogóra állhatott

A Castrum SC Kapuvár fiatal versenyzője, Bán Lili -60 kg felnőtt női kategóriában ezüstérmet harcolt ki a 36. Kyokushin Karate Szolnok Európa Kupán, melynek a Tiszaligeti Sportcsarnok adott otthont szeptember elsején.

A Szolnok kupa Shihan Furkó Kálmán a magyar Kyokushin karate megalapítója, az egykori szolnoki desszantos zászlóalj kemény, és szigorú kiképző tisztje által rendezett nemzetközi verseny, melyre minden évben sok rangos vendég érkezik, hogy megtiszteljék a magyar 8. danos mestert. Ezúttal is 8 ország képviselte magát.

A versenyre orosz, litván, ukrán, román, lengyel, spanyol, horvát harcosok mellett természetesen a magyar versenyzők is szép számmal képviselték klubjukat. A Castrum 18 éves versenyzője Bán Lili élete első felnőtt nemzetközi versenyén a dobogó második fokára léphetett a spanyol Eider Cardenosa ellen vívott szoros döntőt követően.

- Nagyon büszke vagyok Lili eredményére, hogy a junior mezőnyből kinőve a felnőttek közt is képes bizonyítani egy ilyen rangos versenyen. Elégedettek természetesen nem lehetünk, a munkát tovább folytatjuk, hogy a következő versenyeken is büszkén kiérdemelhessük a dobogón eltöltött rövid pillanatokat. – kommentálta Sensei Pantelics Péter edző az eredményt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!