Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. Szeptember 08. 13:00, kedd | Helyi
Forrás: saját forrás

Barangolás a kultúra világában

Barangolás a kultúra világában

A Rábaközi Művelődési Központ online kiadványának 2. száma.

Megjelent a KultTÚRA, a kapuvári Rábaközi Művelődési Központ Online kiadványának második száma. A nyomda, a papír, a terjesztési költségek miatt egy közművelődési intézmény ma már nem képes megoldani, hogy az elmúlt időszak eseményeiről és a következő hetek hónapok rendezvényeiről nyomtatott formában, saját újságban informálja az érdeklődőket. Emellett azt is látjuk, hogy információk soha nem tapasztalt özöne árasztja el az embereket. Ezek az információk azonban sokszor nagyon messze állnak a valóságtól (gondoljunk az interneten rendszeresen felbukkanó álhírekre), vagy éppen olyan távol távol állnak a kultúrától.

A Rábaközi Művelődési Központ a ma leginkább elérhető formában tárja mondandóját a közönség elé. A leginkább elérhető kifejezés itt kettős értelemben értendő. A kiadó intézmény számára anyagilag is a legkönnyebben elérhető egy online kiadvány közzététele, és a mai internet elterjedés mellett a közönség számára is ez a legkönnyebben elérhető információforrás. Ezt bizonyítja számunkra az Inforábaköz folyamatosan magas látogatottsága. Az internet azonban egy végtelen tenger, nehéz megtalálni azt a kis szigetet, amit épp keresünk. Ezért segítünk szívesen az intézménynek online kiadványuk közzétételében, ahogy azt már az első szám esetében is tettük. Ezzel is szeretnénk bemutatni a Rábaköz önkormányzatainak, intézményeinek, civil szervezeteinek ezt a lehetőséget, ami mindenki számára rendelkezésre áll. Online kiadványaik olvasottságát, látogatottságát jelentősen növelhetik az Inforábaközön való közzététellel.

A linkre kattintva Olvasósarok menüpontunkban lapozható, nagyítható formában olvashatja a KulTÚRA második számát. Talál itt pillanatképeket a nyári programokból, a 2015/2016 évi színházi évadok előadásait, bérleti felhívásait, a művelődési központban működő kulturális csoportok, szakkörök információit.
Kellemes barangolást!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.