Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Május 30. 14:00, szombat | Helyi
Forrás: Kustor Réka

Bepillanthatunk két olvasónk otthonába

Bepillanthatunk két olvasónk otthonába

Színek bűvöletében

Két kedves olvasónkat is a 2015-ös falszín trend cikkünk inspirálta egy-egy helyiségük színvilágának meghatározásában, melyről képeket is küldtek nekünk, bepillantást engedve otthonukba.

Kitti és Tamás ikreinek birodalma:

Keresem a megfelelő jelzőt a gyerekszobára, de csak egy szó jut eszembe: tökéletes, mind a szoba hangulata, mind pedig a színek harmóniája. Ismét beigazolódott, hogy a szürke remekül kombinálható, passzol a fehér bútorokhoz, valamint a rózsaszín dekorációhoz. Kitti levelében elárulta, hogy a festést ők oldották meg, a kiegészítők (szív dekoráció, pelenkatartó, fejvédő) pedig a nagymama keze munkáját dicsérik, mely költséghatékony, és ötletes megoldás. A két kiságy pedig arról árulkodik, hogy eme barátságos helyiségnek két kis lakója van, Dóra, és Luca, akiknek ezúton kívánunk jó egészséget, és önfeledt gyermekkort!

Kitti és Krisztián hangulatos nappalija:

Sokak számára idegen lehet a sötétkék falszín, íme a példa, hogy alkalmazzuk megfelelően.A lakberendezők tanácsa, hogy egy helyiségen belül legfeljebb két-három szín uralkodjon, beleértve a bútorok, szőnyegek, gardénia színét is, mert ennél több már zavaró, a kevesebb viszont egyhangú lenne. Kittiék mindezt jól alkalmazva remek összhangot teremtettek. A szemközti falak kiemelésével optikailag tágították a teret, a nagy ablakok pedig fénnyel töltik be a nappalit. A recept pedig, karakteres színvilág, megfelelő kiegészítők, modern bútorok, és végeredményként egy kellemes otthont kapunk. Legyünk bátrak, és kísérletezzünk a színekkel!

Köszönjük a beküldött fotókat!Otthon mellékletünkben további inspiráló cikkek olvashatók lakberendezés, kert, design témakörökben:

Skandináv inspiráció

2015-ös falszín trend

A megfelelő felületre a megfelelő vakolatot

Káprázatos kacatok a kertben

Spóroljon az ablakkal

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.