Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2013. Augusztus 15. 15:00, csütörtök | PR
Forrás: saját forrás

Bevásárlás a fotelból? Igen!

Bevásárlás a fotelból? Igen!

Mostantól a Rábaközben is elintézheted online a nagybevásárlást!

Bizonyára már Te is jártál úgy, hogy egy fárasztó nap után, még valamelyik áruházban nyűgösen eltöltöttél lazán egy órát (keresgélés, sorban állás a pénztárnál) amit már saját szabadidődtől vagy családodtól vettél el, ráadásul egy-egy ilyen bevásárláskor, még azt is megvetted, amire otthon rájöttél, hogy erre nem is lett volna szükséged.

Könnyítsd meg a bevásárlásod: www.szuperabc.hu

Az internetes szupermarket Csorna, Kapuvár, Fertőd, Beled, Fertőszentmiklós és környékeiken kínál online bevásárlást házhozszállítással.
A szuperABC, kínálatát tekintve az erős közepes méretű boltokhoz hasonlítható, de messze túlnő a sarki kisbolton. A kínálat napról napra bővül, még várhatóan az őszre eléri a hipermarketek kínálatát. Már most egy nagybevásárlás probléma nélkül megoldható, mivel minden kapható, amire egy háztartásnak szüksége lehet.

Nem elhanyagolható, hogy az árak a hipermarketek áraival versengenek, sőt bizonyos termékek esetén hihetetlenül kedvező árakkal találkozhatunk. A korábban felsorolt települések és azok vonzáskörzetében a kiszállítás a szuperABC saját gépjárműveivel történik, a vásárlóval előre leegyeztetett, legideálisabb időpontban, akár reggel 9 órakor, de igény szerint este 8 órakor is. 5.000 Ft-nál nagyobb megrendelés esetén a kiszállítás díjtalan.

Nincs más dolgod, mint a kiválasztott termékeket a kosaradba tenni és az árut már másnap házhoz viszi a szuper futár!A megrendelt termékekért készpénzzel vagy Erzsébet utalvánnyal tudsz fizetni.

Ezzel az új szolgáltatással, rengeteg időt, pénzt és energiát takaríthatsz meg, melyet a családodra vagy saját szabadidődre fordíthatsz.
Sokszor problémát jelent nagybevásárlás esetében a megvásárolt termékek hazacipelése? Most ezt is mind elfelejtheted!Ráadásul mindezt hipermarket árakon.

Rendeld meg otthonról, otthonra!
www.szuperabc.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 11:53, csütörtök | PR

Férfi espadrilles – hogyan viseld, hogy trendi és elegáns legyél?

Az espadrilles cipők az utóbbi években egyre népszerűbbek lettek a férfiak körében is.

2024. Július 17. 18:57, szerda | PR

Hogyan rendezzük be a teraszt, hogy minden hétvégét nyaralásnak érezzünk?

A kellemes nyári idő beköszöntével szívesen töltünk minél több időt a szabadban, ám a munka és az egyéb elfoglaltságok mellett erre sokszor csak a nyaralás alatt jut igazán időnk.

2024. Július 17. 18:39, szerda | PR

Így lesz modern és örök klasszikus a fürdőszoba

A fürdőszoba otthonunk egyik legintimebb helyisége, melyet igen gyakran használunk, ezért fontos, hogy igazán jól érezzük ott magunkat.

2024. Július 17. 10:25, szerda | PR

Mely sportágak alkalmasak felnőtt kezdő sportolóknak?

Ha szeretnél egy új sportot kipróbálni, de nem tudod merre indulj, az alábbi cikkben segítünk. Bemutatjuk azokat a sportokat, amiket érdemes kipróbálni!