Városlista
2021. április 22, csütörtök - Csilla

Hírek

2013. Augusztus 15. 15:00, csütörtök | PR
Forrás: saját forrás

Bevásárlás a fotelból? Igen!

Bevásárlás a fotelból? Igen!

Mostantól a Rábaközben is elintézheted online a nagybevásárlást!

Bizonyára már Te is jártál úgy, hogy egy fárasztó nap után, még valamelyik áruházban nyűgösen eltöltöttél lazán egy órát (keresgélés, sorban állás a pénztárnál) amit már saját szabadidődtől vagy családodtól vettél el, ráadásul egy-egy ilyen bevásárláskor, még azt is megvetted, amire otthon rájöttél, hogy erre nem is lett volna szükséged.

Könnyítsd meg a bevásárlásod: www.szuperabc.hu

Az internetes szupermarket Csorna, Kapuvár, Fertőd, Beled, Fertőszentmiklós és környékeiken kínál online bevásárlást házhozszállítással.
A szuperABC, kínálatát tekintve az erős közepes méretű boltokhoz hasonlítható, de messze túlnő a sarki kisbolton. A kínálat napról napra bővül, még várhatóan az őszre eléri a hipermarketek kínálatát. Már most egy nagybevásárlás probléma nélkül megoldható, mivel minden kapható, amire egy háztartásnak szüksége lehet.

Nem elhanyagolható, hogy az árak a hipermarketek áraival versengenek, sőt bizonyos termékek esetén hihetetlenül kedvező árakkal találkozhatunk. A korábban felsorolt települések és azok vonzáskörzetében a kiszállítás a szuperABC saját gépjárműveivel történik, a vásárlóval előre leegyeztetett, legideálisabb időpontban, akár reggel 9 órakor, de igény szerint este 8 órakor is. 5.000 Ft-nál nagyobb megrendelés esetén a kiszállítás díjtalan.

Nincs más dolgod, mint a kiválasztott termékeket a kosaradba tenni és az árut már másnap házhoz viszi a szuper futár!A megrendelt termékekért készpénzzel vagy Erzsébet utalvánnyal tudsz fizetni.

Ezzel az új szolgáltatással, rengeteg időt, pénzt és energiát takaríthatsz meg, melyet a családodra vagy saját szabadidődre fordíthatsz.
Sokszor problémát jelent nagybevásárlás esetében a megvásárolt termékek hazacipelése? Most ezt is mind elfelejtheted!Ráadásul mindezt hipermarket árakon.

Rendeld meg otthonról, otthonra!
www.szuperabc.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 20. 10:05, kedd | PR

5 lakás dekorációs tipp a tavaszra

A tavasz beköszöntével ébredezik a természet, jobbá válik az idő és mi magunk is hátrahagyjuk a téli, borongós hangulatunkat.

2021. Április 19. 13:59, hétfő | PR

Tervezzünk kirándulást Székesfehérvárra!

Székesfehérvár leginkább a királyok városaként szokták emlegetni. Fejér megye megyeszékhelye egy olyan dinamikusan fejlődő város, mely számos kulturális és közéleti látnivalóval és programmal várja a látogatókat.

2021. Április 16. 13:53, péntek | PR

Világméretű koncerttel jelentkezik Leslie Mandoki és csapata

A pandémia miatti koncertstop egy különleges produkciót hívott életre, a zenei show résztvevői a digitalizáció segítségével a földrajzi távolság ellenére együtt játszanak, rengeteg nézőhöz eljutva.

2021. Április 15. 12:50, csütörtök | PR

Ép testben ép lélek

Azt mindenki tudja, hogy a mozgás nagyon fontos egészségünk szempontjából, jó érzéssel tölt el és formálja az alakod. Miért van ez így? Mi mindent ad szervezetednek a rendszeres edzés? Erről szól a mai cikkünk.