Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Február 13. 14:01, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Bochkor: Friderikusz remek partner lett volna

Bochkor: Friderikusz remek partner lett volna

Már egy évvel korábban is gondoltak Bochkor Gáborra, mint zsűritag, de akkor elfoglaltságai miatt nem tudta elvállalni azt.

Bochkor Gábornak tavaly májusban kínálták fel egy helyet a Megasztár 6 zsűrijében, de ő az utolsó pillanatig kivárt a válasszal, amíg fel nem fedték a több zsűritag kilétét. Bereczki Zoltán és Falusi Mariann neve ugyan már ismert volt, de csak akkor mondott igent, amikor az utolsó zsűritag, Mester Tamás neve is kiderült.

Bocsi egyébként csak rádiós munkája miatt maradt ki a Megasztár előző szériájából, ahol elmondása szerint jó partnere lett volna Friderikusznak, akinek így folyamatosan küldözgette az üzeneteket az élő adások alatt. A műsorvezető szerint a nehezén már túl vannak a zsűritagok, sikerült a műsort összeegyeztetniük egyéb munkáikkal. Az éjszakákba nyúló válogatásokat most a rádióban is jól kezelték, partnerek voltak a változtatásokban - nyilatkozta Bocsi.

Címkék: Bochkor Gábor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.