Városlista
2020. szeptember 30, szerda - Jeromos

Hírek

2012. Május 04. 14:21, péntek | Bulvár
Forrás: STOP

Börtön vár Alekoszra? - Van miért stresszelnie

Börtön vár Alekoszra? - Van miért stresszelnie

Alekosz már az ellene indult rendőrségi eljárást is méltánytalannak találja, nem beszélve az elkövetkezendő időszakról, amit - állítása szerint - további stresszben fog eltölteni.

Az okostojásként emlegetett valóságshow-hős a végsőkig harcol igazáért, ha kell, akár börtönbe is vonul.

Alekosz nehezményezi, hogy az elmúlt egy hónapban négyszer, azaz hetente egyszer állították meg Érden, majdnem mindig ugyanazon a helyen, ugyanazok a rendőrök. Hol tíz, hol tizenöt, hol ötezer forintra büntették biztonsági öv bekapcsolásának elmulasztása, stoptáblába való belegurulás, illetve irányjelző használatának elmulasztása miatt. A minap pedig a százhalombattai rendőrörsön hallgatták ki, ugyanis szabálysértési eljárás indult ellene.

- Kitalálták, hogy ellenszegültem az intézkedésnek. Nem használtam az irányjelzőt, ezt el is ismertem, de fölfokozott idegállapotban voltam. Az intézkedés előtt ugyanis édesapám telefonált, hogy menjek haza, mert kirabolták a lakásomat. Nem az első, hanem a második felszólításra voltam hajlandó odaadni a személyigazolványomat és a jogosítványomat. Ez volt a főbenjáró bűn. Ezért voltunk itt, ezért raboltuk az én időmet, az ügyvédem idejét, illetve ezért raboltuk öt irodista idejét. Ezért kellett körülbelül huszonnyolc papírt aláírni, ezért kellett majd egy órán keresztül a gépírónőnek gépelnie, ezért kellett ásványvizet vásárolni, mert közben megszomjaztak itt emberek és ezért kellett Érdről ideautóznom ötezer forintért - sorolta a kihallgatás után Alekosz, aki ellen az őt igazoltató öt egyenruhás vallott.

Majd megjegyezte:

- Az ügy pikantériája, hogy szerda este ugyanazon a helyen, ahol eddig, ismét megállítottak. Nyugodtan mondhatjuk, hogy vadásznak rám, hiszen ez már a hatodik eset. Ezúttal nem büntettek meg, mert mindent rendben találtak. De most elindul egy vizsgálat, ami miatt egy hónapig stresszben, nyugtalanságban kell élnem.

- Két eljárás indult Alekosz ellen. Az egyik a közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése, ami abban merült ki, hogy a körforgalomból kifelé jövet nem indexelt. A másik eljárás pedig a jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség. Az elsőt elismeri, a másodikat vitatja, hiszen elmondása szerint átadta az iratait és együttműködött. Az ügy kimenetelével kapcsolatban még nehéz nyilatkozni, de legrosszabb esetben pénzbírsággal végződik majd - magyarázta a STOPnak Alekosz ügyvédje, dr. Enzsöl Péter.

Az egykori valóságshow-hős a végsőkig megy és kész harcolni igazáért. Alekosz azt állítja, eddig 50 ezer forintot fizetett be a szabálysértések miatt, de az ügy akár 150, legrosszabb esetben 300 ezer forintos pénzbírsággal is végződhet. Ez esetben a görög csődör akár le is ülné büntetését.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 30. 18:00, szerda | Bulvár

Diéta Percek, Varga Ferivel: Kakukkfüves csirkemell salátával - VIDEÓ

Villámgyors, egészséges ételt szeretnél készíteni, ami még diétás is? Varga Feri segít az elkészítésében

2020. Szeptember 30. 15:04, szerda | Bulvár

Kész az Avatar 2., és hamarosan a harmadik rész forgatása is befejeződik

James Cameron befejezte az Avatar 2. forgatását, és már az Avatar 3. felvételei is 95 százalékban elkészültek - számolt be róla a Variety.com.

2020. Szeptember 29. 18:12, kedd | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Szűcs Zoltán (Attraction Látványszínház) - VIDEÓ

Szűcs Zoltán az Attraction Látványszínház alapítóját kérdeztük sportolási szokásairól. Mivel tartja magát karban? Melyik a kedvenc sportja?

2020. Szeptember 28. 18:25, hétfő | Bulvár

Árvaházakban nevelkedett, ma ő mutat példát sorstársainak - FOTÓK

Balszerencsék sorozata kísérte végig Szilágyi Vilmos első hat évét, de a sokak számára elképzelhetetlen mélységekből is sikerült visszakapaszkodnia.