Városlista
2021. szeptember 27, hétfő - Adalbert

Hírek

2012. Április 22. 07:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

"Damu meg lett szívatva" - Visszhangzik a börtön fala

Damu Roland szerettei egyetlen napért esedeznek, hogy méltón elbúcsúzhassanak a kórházból börtönbe hurcolt színésztől.

Ruttner György meglátogatta a Venyige utcába szállított Rolandot, aki beérkezése óta nem cserélhetett fehérneműt és tisztálkodószerei sincsenek. Damu vérnyomása az egekbe szökött.

- Nincs jól, és megdöbbentette, hogy ilyen megalázó módon csukták le. Hangsúlyozom: a börtönben is folytatják a kórház által megkezdett kezelést, ami a bíróság szerint nem volt indokolt. Megkapta az eddig szedett gyógyszereit, és ezen felül még a magas vérnyomására is adtak neki tablettát. Azt mondta, nagyon gondosan ellátták. Kérelmezte, hogy amint stabilizálják az állapotát, minél előbb dolgozhasson, persze kérdés, hogy ezt mennyire teszi majd lehetővé az egészsége. Másodmagával van egy zárkában, a rabtársak úgy fogalmaznak: "Roland nagyon meg lett szívatva" - mesélte az Új Ásznak dr. Ruttner György, aki folyamatosan tartja a lelket Damu édesapjában.

- Rudi bácsi szinte könyörögve kér arra, hogy próbáljam elintézni, hogy Rolandot legalább egyetlen napra engedjék ki, hogy elbúcsúzhasson tőle. Ugyanezt kéri az idősebb fiának édesanyja, Anikó is. Ezért is adtam be a fellebbezést az Ítélőtáblához, hogy legalább egyetlen napra ki tudjon jönni és emberi módon visszamehessen a rácsok mögé. Ne felejtsük el, hogy úgy hurcolták el a kórteremből a börtönbe, hogy ruhát és tisztálkodószereket sem tudott magához venni, ugyanabban az alsóneműben van már második napja, amiben behozták - tette hozzá az ügyvéd.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 27. 06:00, hétfő | Bulvár

Meghalt Status Quo alapító-basszusgitárosa

Meghalt 72 évesen Alan Lancaster, a Status Quo angol rockzenekar alapítótagja, basszusgitárosa - írta a BBC hírportálja.

2021. Szeptember 23. 15:00, csütörtök | Bulvár

Ronaldo vezet Messi előtt a kereseti listán

Cristiano Ronaldo vezeti a 2021/22-es idény legjobban kereső labdarúgóinak lajstromát Lionel Messi előtt a Forbes gazdasági magazin legfrissebb összeállításában.

2021. Szeptember 21. 13:06, kedd | Bulvár

Milák Kristóf még szokja az új légkört

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó, Milák Kristóf szerint új edzőjével, Virth Balázzsal elkövetkezendő időszakban elsősorban emberileg és szakmailag kell megismerniük egymást.

2021. Szeptember 20. 13:02, hétfő | Bulvár

Méhek öltek meg 63 veszélyeztetett pingvint Dél-Afrikában

Méhraj ölt meg 63 veszélyeztetett pingvint a dél-afrikai Fokvároshoz közeli tengerparton.