Városlista
2019. szeptember 18, szerda - Diána

Hírek

2012. Január 18. 22:51, szerda | PR
Forrás: Diamant- Genius Alapfokú Művészetoktatási Intézmény

Diamant- Genius Alapfokú Művészetoktatási Intézmény

Diamant- Genius Alapfokú Művészetoktatási Intézmény

20 éves a Diamant Tánciskola és10 éves a GENIUS Alapfokú Művészetoktatási Intézmény

Az idei év jubileumi év a Diamant- Genius AMI életében. Intézményünkben 20 éve foglalkozunk a fiatalok szabadidejének hasznos eltöltésével óvodás kortól egészen a felnőtt korig. Mindig szem előtt tartjuk az egészséges életmódra, magabiztosságra, határozottságra és érzelmi nyitottságra való nevelést, aminek napjainkban sokkal nagyobb súlya van, mint tíz éve volt.

Lehetőséget nyújtunk a tanulók mozgásműveltségének és mozgáskultúrájának széleskörű fejlesztésére, fizikai állóképességének, ügyességének, ritmusérzékének, tér- és formaérzékének fejlesztésére, gazdagítására. A képzés során figyelembe vesszük az életkorra jellemző fizikai és szellemi sajátosságokat, a tanulók érdeklődését. A modern tánc többféle stílusával (látványtánc, jazz, hip-hop, pop, disco stb.) ismerkednek meg a tanulók, igyekszünk mindig szem előtt tartani, hogy elsősorban azért csatlakoznak hozzánk, mert szeretnék jól érezni magukat és jó hangulatban, de ugyanakkor tudatos testedzéssel eltölteni szabadidejüket. Tanulóink szívesen kapcsolódnak be az amatőr táncéletbe, a színpadi szereplés varázslatos világába, megmutatva tudásukat a nagyérdemű közönség előtt. Akik ennél nagyobb kihívást szeretnek, azok számára versenyzési lehetőséget biztosítunk, de ez természetesen nem kötelező intézményünkben. Versenyzőink töretlenül hozzájárulnak iskolánk és térségünk hírnevének gyarapításához, évről-évre gazdagítva a Magyar- Európa- és Világbajnokaink névsorát.

Örömünkre szolgál, hogy a táncművészet iránti szeretetet, tiszteletet és hozzáértést sikerül átadnunk tanítványainknak, ezt bizonyítja az a tény is, hogy kiemelkedően sok tanulónk érdeklődik a táncművészeti pálya iránt, akiket támogatunk e nemes, de nehéz pályára való felkészülésben, személyiségük kibontakoztatásában. Tanulóink közül jelenleg is többen táncművészeti pályán folytatják az életüket.
Az idei évben talajtornára épülő új mozgásformát, a sportakrobatikát indítottuk el, így lehetőséget biztosítunk azon fiúk részére is, akik elsősorban nem a tánc, hanem a gimnasztikus mozgást szeretik. Az erőgyakorlatok, a változatos tornaelemek nagy sikert aratnak a fiúknál és az akrobatikát kedvelő lányoknál.
Iskolánk, a magas szakmai tudással és egy élettapasztalattal rendelkező tanárokkal, szeretettel vár minden olyan érdeklődőt, akinek fontos, hogy megbízható szakemberek irányítsák fejlődésüket és szeretnék megtapasztalni saját testük adta lehetőségeket, a sportos mozgásvilág szépségét és örömét.

További információval Boros Ágnes Tünde igazgatónő áll rendelkezésre a 06/70/453-87-62-es telefonszámon.

További információ:www.genius-diamant.hu/

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 27. 16:00, kedd | PR

Milyen karbantartást igényel egy medence?

Szükség van a medencék otthoni víztisztítására is ahhoz, hogy hosszú ideig élvezhető legyen a víz tisztasága.

2019. Augusztus 27. 09:00, kedd | PR

Vidd be a konyhádba az ősz ízeit!

Nem tudjuk ti, hogy vagytok vele, de ha őszinték akarunk lenni, mi már nagyon vártuk, hogy beköszöntsön az ősz.

2019. Augusztus 21. 15:51, szerda | PR

Óvodákat újítanak fel

Két óvoda felújítási munkálatait nyerte el, nyílt közbeszerzési eljáráson a Jánosik és Társai Kft. A közel 300 millió forintos bevételt jelentő munkákkal határidőre, év végéig készülnek el -

2019. Július 23. 15:00, kedd | PR

Hogyan válasszunk karikagyűrűt?

Mikor felmerül a házasság kérdése, szinte azonnal szerepet kapnak a gondolatokban a lehetséges helyszínek, a viselendő ruhák és ékszerek, a vendéglista és természetesen a karikagyűrűk beszerzésének gondolata.