Városlista
2020. február 21, péntek - Eleonóra

Hírek

2012. Január 18. 22:51, szerda | PR
Forrás: Diamant- Genius Alapfokú Művészetoktatási Intézmény

Diamant- Genius Alapfokú Művészetoktatási Intézmény

Diamant- Genius Alapfokú Művészetoktatási Intézmény

20 éves a Diamant Tánciskola és10 éves a GENIUS Alapfokú Művészetoktatási Intézmény

Az idei év jubileumi év a Diamant- Genius AMI életében. Intézményünkben 20 éve foglalkozunk a fiatalok szabadidejének hasznos eltöltésével óvodás kortól egészen a felnőtt korig. Mindig szem előtt tartjuk az egészséges életmódra, magabiztosságra, határozottságra és érzelmi nyitottságra való nevelést, aminek napjainkban sokkal nagyobb súlya van, mint tíz éve volt.

Lehetőséget nyújtunk a tanulók mozgásműveltségének és mozgáskultúrájának széleskörű fejlesztésére, fizikai állóképességének, ügyességének, ritmusérzékének, tér- és formaérzékének fejlesztésére, gazdagítására. A képzés során figyelembe vesszük az életkorra jellemző fizikai és szellemi sajátosságokat, a tanulók érdeklődését. A modern tánc többféle stílusával (látványtánc, jazz, hip-hop, pop, disco stb.) ismerkednek meg a tanulók, igyekszünk mindig szem előtt tartani, hogy elsősorban azért csatlakoznak hozzánk, mert szeretnék jól érezni magukat és jó hangulatban, de ugyanakkor tudatos testedzéssel eltölteni szabadidejüket. Tanulóink szívesen kapcsolódnak be az amatőr táncéletbe, a színpadi szereplés varázslatos világába, megmutatva tudásukat a nagyérdemű közönség előtt. Akik ennél nagyobb kihívást szeretnek, azok számára versenyzési lehetőséget biztosítunk, de ez természetesen nem kötelező intézményünkben. Versenyzőink töretlenül hozzájárulnak iskolánk és térségünk hírnevének gyarapításához, évről-évre gazdagítva a Magyar- Európa- és Világbajnokaink névsorát.

Örömünkre szolgál, hogy a táncművészet iránti szeretetet, tiszteletet és hozzáértést sikerül átadnunk tanítványainknak, ezt bizonyítja az a tény is, hogy kiemelkedően sok tanulónk érdeklődik a táncművészeti pálya iránt, akiket támogatunk e nemes, de nehéz pályára való felkészülésben, személyiségük kibontakoztatásában. Tanulóink közül jelenleg is többen táncművészeti pályán folytatják az életüket.
Az idei évben talajtornára épülő új mozgásformát, a sportakrobatikát indítottuk el, így lehetőséget biztosítunk azon fiúk részére is, akik elsősorban nem a tánc, hanem a gimnasztikus mozgást szeretik. Az erőgyakorlatok, a változatos tornaelemek nagy sikert aratnak a fiúknál és az akrobatikát kedvelő lányoknál.
Iskolánk, a magas szakmai tudással és egy élettapasztalattal rendelkező tanárokkal, szeretettel vár minden olyan érdeklődőt, akinek fontos, hogy megbízható szakemberek irányítsák fejlődésüket és szeretnék megtapasztalni saját testük adta lehetőségeket, a sportos mozgásvilág szépségét és örömét.

További információval Boros Ágnes Tünde igazgatónő áll rendelkezésre a 06/70/453-87-62-es telefonszámon.

További információ:www.genius-diamant.hu/

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 13. 11:59, csütörtök | PR

Új gasztroenterológiai szakrendelőt épített a Jánosik Kft.

Nyílt közbeszerzési eljáráson nyerte el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház gasztroenterológiai szakrendelőinek építését a Jánosik és Társai Kft.

2020. Január 24. 14:55, péntek | PR

Napelemek, amelyek nem csak árammal látnak el minket: mire jó a napkollektor?

A napkollektor a nap energiáját használja fel hőenergia előállítására, mely főleg a háztartási melegvíznél hasznosítható.

2019. December 20. 14:28, péntek | PR

Közkívánatra: 2020-ban tovább dübörög az Open Road Fest

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön.

2019. December 12. 14:45, csütörtök | PR

2020-ban ismét Alsóörs ad otthont az Open Road Festnek

Hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja az Open Road Fest 2020. június 10. és 14. között kerül megrendezésre Alsóörsön a Pelso Campingben.