Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Július 13. 07:00, péntek | Helyi
Forrás: Auchan Retail Magyarország

Egyedülálló toborzó fesztiválon mutatkozik be az Auchan Sopronban

Egyedülálló toborzó fesztiválon mutatkozik be az Auchan Sopronban

A júliusi-augusztusi rendezvénysorozaton izgalmas családi- és gyerekprogramok is várják az érdeklődőket

"Legyen velünk kerek az életed!" címmel toborzó fesztivált rendez az Auchan júliusban és augusztusban Sopronban. A családi- és gyerekprogramokkal színesített hétvégéken az áruházláncot mint munkáltatót is megismerhetik a helyiek. A fesztiválon az ősszel megnyíló áruház csapatába is lehet jelentkezni.

A július 13-án induló, több hétvégés rendezvénysorozattal az áruházlánc célja, hogy bemutatkozzon a városban, és a leendő kollégái számára az álláskeresést már az első pillanattól kezdve különleges élménnyé tegye. Az esemény házigazdája az ismert rádiós műsorvezető, Rákóczi Ferenc, aki elmondta: „Nagyon örülök, hogy ilyen jó hangulatú, izgalmas rendezvényen találkozhatom a soproniakkal. Biztos vagyok benne, hogy aki ellátogat hozzánk, jól érzi majd magát. Jöjjenek el minél többen!”

A résztvevőknek az új superstore és a vállalat HR-csapatának vezetői, az áruházlánc különböző területen dolgozó kollégái beszélnek majd személyes tapasztalataikról, az Auchan kínálta fejlődési és karrierlehetőségekről, a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásáról, valamint a munka és magánélet egyensúlyáról. A beszélgetéseken túl koncertekkel, családi-és gyerekprogramokkal és igazi francia kávéházi hangulattal várják a látogatókat.

- Az Auchan felelős munkáltatóként stabil jövőképet és kedvező juttatási csomagot kínál közel 7000 munkavállalójának. A munkába járás támogatása mellett például vásárlási kedvezményt nyújtó bizalomkártyával, munkavállalói részvényesi programmal, valamint betegség, élet- és balesetbiztosítással segítjük munkatársainkat. Mindezeken túl ingyenes egészségügyi szűrőcsomagot és kedvezményes sportolási lehetőségeket biztosítunk kollégáink számára. Belső képzéseinken, fejlesztő programjainkon pedig több szakmát is el lehet sajátítani, és mindenki számára nyitott a vezetői szintek elérése, illetve a szakmai önmegvalósítás. Vállalatunk fontos alapelve, hogy kollégáinknak olyan karriert biztosítsunk, amelyben kiteljesedhetnek, értékes munkát végezhetnek és egy befogadó csapat tagjaként jól érezhetik magukat. Már nagyon várjuk, hogy Sopronban is bővíthessük kollégáink közösségét – mondta Széll Hajnalka, az Auchan Retail Magyarország országos HR-igazgatója.

A három hétvégén át, júliusban és augusztusban megrendezett toborzó fesztiválon az álláskeresők nemcsak önéletrajzukat adhatják le, hanem sikeres interjú esetén ajánlatot is kaphatnak a helyszínen. Aki az eseményeken nem tud személyesen megjelenni, de szívesen dolgozna az áruházláncnál, a www.auchan.hu/allas linken jelentkezhet vagy az itt elérhető jelentkezési lapot az allas@auchan.hu e-mail címre vagy az Auchan Retail Magyarország Kft. 2040 Budaörs, Sport u. 2-4. HR Központ címére elküldve is leadhatja.

Auchan Toborzó Fesztivál:
Helyszín: Liszt Ferenc Kulturális Központ (Sopron, Liszt Ferenc utca 1.)
Időpontok:
2018. július 13. péntek 10:00 – 18:00
2018. július 14. szombat 09:00 – 14:00
2018. augusztus 3. péntek 10:00 – 18:00
2018. augusztus 4. szombat 09:00 – 14:00
2018. augusztus 31. péntek 10:00 – 18:00
2018. szeptember 1. szombat 9:00 – 14:00

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 16:00, csütörtök | Helyi

71 lakástűz az első negyedévben

Az 71 tűzzel érintett épület közül egyikben sem volt füstérzékelő.

2024. Április 18. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 18. 09:27, csütörtök | Helyi

Egy kapuvári férfi lett internetes csalás áldozata

A kapuvári nyomozók megtalálták a tettest, vádat emelnek ellene.

2024. Április 17. 16:00, szerda | Helyi

Magyarkeresztúrról eltűnt férfit keresnek a rendőrök

A 45 éves férfi megtalálása érdekében a csornai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.