Városlista
2020. szeptember 24, csütörtök - Gellért

Hírek

2020. Augusztus 06. 17:09, csütörtök | PR
Forrás: 24/7

Életmentő tud lenni egy szájspray

Életmentő tud lenni egy szájspray

Egy várva várt romantikus vacsora vagy fontos üzleti tárgyalás előtt többnyire nincs lehetőség minden eshetőségre alaposan felkészülni.

Ekkor nem csak külsejének tökéletes megjelenésére, de fogai tisztaságára és leheletének frissességére is kellő figyelmet kell szentelni.

Mindig jó, ha kéznél van egy szájspray

Váratlan helyzetekben is a legjobb formáját kell nyújtania, és ilyenkor lehet segítségére egy szájspray.

Előfordult már Önnel is, hogy egy átbulizott éjszaka után túl korán és túl gyorsan, kapkodva indult a reggel?

Esetleg egy hosszúra nyúlt, dolgos nap végén nem mondott nemet egy közös összejövetelre a munkatársakkal, de nem készült arra, hogy a kiszemelt nagy Ő is ott lesz?

A gyomra ezekre a gondolatokra máris görcsbe rándult? Sokkal stresszmentesebb tud lenni a társasági élet, ha kéznél van egyszájspray.

A szájspray nem csak a kellemetlen helyzetekben lehet életmentő

A normál szájkomfort fenntartására, a gyulladások megelőzésére vagy a már kialakult ínyproblémák regenerálására használhat különböző fertőtlenítő szájvizeket, orvosi ecsetelőket, ám amennyiben gyors és elegáns segítségre van szüksége, kiváló megoldás lehet egy jó szájspray is.

Egy ínygyulladás vagy afta általános közérzetére is könnyen rányomhatja a bélyegét.

Amennyiben az alapvető fogápolási termékek (fogkrém, fogkefe, fogselyem, fogköztisztító és szájvíz vagy szájzuhany) használata mellett egy megfelelően kiválasztott szájsprayt is hozzájárul a szájhigiéniájának megőrzésére, akkor garantáltan nem jöhet közbe semmi az igazán fontos pillanatokban.

Szájspray használata mellett nem kell aggódnia sem irritált, gyulladt vagy vérző fogíny és kellemetlen lehelet miatt.

Az íny igen sérülékeny, szövete könnyen irritálódik és gyulladásra hajlamos

A mindenkori, maximális ápoltság és tökéletes szájkomfort fenntartása érdekében valamint íny- vagy nyálkahártya sérülésre, szájsebészeti beavatkozást követő fájdalmak enyhítésére, ma már különböző szájspray-k közül választhatunk.

Vannak olyan kereskedelemben kapható szájspray-k, amelyek amellett, hogy azonnali friss leheletet biztosítva eltávolítják a kellemetlen szagokat (pl. cigaretta, kávé, fokhagyma, olajos hal) a szájból, hatékonyan veszik fel a harcot a baktériumokkal és a fogkőképződéssel szemben is.

Egyes spray-k amellett, hogy segítik fenntartani a száj természetes, egészséges PH értékét, képesek eltávolítani a lepedéket is a fogzománcról.

A szájspray-k használata könnyű, biztonságos és kis kiszerelésének köszönhetően szinte észrevétlen

A könnyű, kis kiszerelésű és esztétikus kivitelű, felhajtógáz nélküli szórófejes szájspray-k ráadásul akár egy tenyérben is diszkréten észrevétlenek maradhatnak.

Így azok nagyobb társaságban is igény szerint, akár feltűnésmentesen használhatóak. Megtartják a szájflóra egyensúlyát, azonnali friss leheletet biztosítva. Önnek, bármikor, stresszmentesen.

Címkék: szájspray

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 21. 15:47, hétfő | PR

Elindult az épületenergetika digitalizációját fejlesztő IPOSZ-IVSZ projekt! Okosotthont mindenkinek!

2020. áprilisában vette kezdetét a GINOP-5.3.5-18-2019-00094-es kódú pályázat az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) és az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) gondozásában.

2020. Szeptember 21. 11:24, hétfő | PR

Híre már megelőzte: Raktárkoncert, összefogás a hazai könnyűzenéért

A hazai könnyűzenei ipar támogatására indított Raktárkoncert-sorozat felvételei augusztus közepe óta zajlanak. A projektet koordináló Lounge Groupnál hatalmas apparátus dolgozik a produkció sikerességén.

2020. Szeptember 15. 11:30, kedd | PR

Ingyenes képzések várhatóak festéssel foglalkozó vállalkozások részére

2020 áprilisában vette kezdetét a GINOP-5.3.5-18-2018-00027-es kódú pályázat az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) és a Szobafestő, Mázoló, Tapétázó Országos Ipartestület (SZMTOI) gondozásában.

2020. Szeptember 10. 12:56, csütörtök | PR

Az Interreg program keretében emlékparkot újít fel a Jánosik és Társai Kft

Nyílt közbeszerzési eljárás keretében a Jánosik és Társai Kft. nyerte el a sátoraljaújhelyi széphalmi Kazinczy Emlékpark felújítását. A parkot utoljára közel ötven évvel ezelőtt újították fel.