Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2016. November 21. 07:39, hétfő | Kék hírek
Forrás: mti

Elfogtak két férfit, akik rendőrnek adva ki magukat raboltak

Elfogtak két férfit, akik rendőrnek adva ki magukat raboltak

Elfogott a rendőrség két férfit, akik - magukat rendőrnek kiadva - kiraboltak két idős férfit - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság internetes oldalán hétfő reggel.

A két férfi magát rendőrnek kiadva még november 14-én reggel ment be a XIII. kerületi lakásba, az ott tartózkodó két idős férfit megfenyegették és megkötözték, majd átkutatták a lakást, és készpénzt, mobiltelefont, illetve laptopot vittek el. A rendőrök azonosították a gyanúsítottakat, és két nappal az elkövetést követően otthonában elfogták az 53 éves T. Zoltánt, társával szemben pedig elfogatóparancsot bocsátottak ki.

A másik gyanúsítottat, az 50 éves B. Andrást azt követően fogták el, hogy november 19-én a 6-os villamoson elvette egy alvó férfi mobiltelefonját, majd leszállt a járműről. A bűncselekményt a villamoson tartózkodó XI. kerületi rendőrök észrevették és a helyszínen elfogták a férfit.

A két férfit fegyveresen elkövetett rablással gyanúsítják, T. Zoltánt a bíróság már előzetes letartóztatásba helyezte, B. András előzetes letartóztatását pedig kezdeményezte a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.

2024. Április 08. 11:31, hétfő | Kék hírek

Három hónap alatt 9 alkalommal előzött meg illegális gyorsulási versenyt a Pest vármegyei rendőrség

Az év első három hónapjában 9 alkalommal előzött meg illegális gyorsulási versenyt a rendőrség Pest vármegyében.