Városlista
2023. március 31, péntek - Árpád, Benjámin, Benő

Hírek

2018. Május 05. 09:08, szombat | Bulvár
Forrás: infovárosok

Elvis Presley titkos szerelme Sophia Lorennel

Elvis Presley titkos szerelme Sophia Lorennel

Minden elsöprő szerelem, vagy sírig tartó barátság?

Máig tartja magát a pletyka, miszerint az olasz színésznő, Sophia Loren és a rock’n’roll királya, Elvis Presley az ötvenes éves derekán egymásba szerettek. Hogy a romantikus megismerkedés valóban perzselő szerelmet vagy inkább sírig tartó barátságot hozott a két híresség életébe, azt a mai napig kevesen tudják.

A sikeres színésznő, Sophia Loren és az akkor már fénykorát élő Elvis Presley 1958-ban, Hollywoodban, a Paramount stúdióban találkoztak először. A Királynak sűrű éve volt: elveszítette édesanyját, majd katonaságba vonult, ahol megismerkedett későbbi feleségével, a nála tíz évvel fiatalabb Priscilla Ann Beaulieu-val. Ugyanebben az évben forgatta a King Creole című filmet (amelyet egyébként a magyar származású Michael Curtiz rendezett), amelyben a főszerepet játszotta. Az elmondások szerint Sophia Loren volt az, aki a film fővárosában meglátta, odasietett hozzá és rögvest be is mutatkozott neki.

Azt beszélik, jóval több volt köztük egyszerű barátságnál. Sophia Lorennek minden idejét a forgatások tették ki, ekkoriban évente átlagosan három film készült a főszereplésével, nevét - köszönhetően producerének és férjének, Carlo Pontinak - a tengerentúlon is ismerték már 1958-ban. Azt beszélik, a színésznő a családja és barátai nélkül magányos volt Hollywoodban, egy közeli ismerőse úgy nyilatkozott: Elvis Presley-vel próbálta pótolni a szívében keletkezett űrt.

Egyes pletykák szerint a Király is lángolt a szexi díva iránt, lenyűgözte a humora és a szépsége, ám a körülmények - leginkább Sophia Loren házassága – miatt, hiába izzott köztük a levegő, szerelmük plátói maradt, és barátként tartották a kapcsolatot egészen Elvis haláláig. Sokan megkérdőjelezik a furcsa szerelem létét, még erotikától túlfűtött, közös képeik láttán is, amelyeken a Király vadul csókolja az olasz színésznő nyakát. Tény, hogy Presleyt sok színésznővel boronálták össze, ahogy Loren szerelmi élete is állandó témát adott a pletykalapoknak. Priscilla Presley azonban állítólag a mai napig érzékenyen reagál Sophia Loren neve hallatán.

Hogy vajon a hamarosan hazánkba érkező Elvis, The wonder of You koncertshown, ahol Priscilla Presley a színpadon mesél majd a Király legendás életéről, ez a sztori is elhangzik-e, az június 6-án kiderül.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 30. 12:01, csütörtök | Bulvár

Kutyája vezette a gazdájához a mentőket

Dorka több száz méteren keresztül vezette a mentőautót, a magatehetetlenül fekvő gazdájához.

2023. Március 25. 07:37, szombat | Bulvár

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg többeket Pennsylvaniában

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg két embert és sebesített meg többeket az Egyesült Államokbeli Pennsylvaniában pénteken este.

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 19. 09:00, vasárnap | Bulvár

Ilyen bűnügyeket mások csak filmekben látnak

Újságírók kísértek el helyszínelőket munka közben.