Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. December 29. 15:11, csütörtök | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Autolabor.hu

"Enyém a város, felforgatok mindent" - Exkluzív interjú Dopemannel

Dopeman tisztában van azzal, hogy munkássága az ország legismertebb rap előadójává emeli, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy neve már a Parlamentben is elhangzott.

Amikor leültünk vele beszélgetni, ismét őszinte volt: beszólt a rendszernek, a kormánynak, a szakmának, a műsorvezetőknek, sőt az egész médiának is.

Autolabor: Verekedtél már a BKV-n?

Dopeman: Nem. Viszont blicceltem. Egész fiatalkoromat végig blicceltem. Hogy egy barátom szavával éljek: Budapest az enyém! Borzasztóan bánt engem, mint alapvető budapesti csibész, vagány gyereket, hogy buszjegyet kérnek tőlem, és hogy parkolódíjat kell fizetnem. Ezek szinte már sértenek. Én nem szeretek fizetni. Enyém a város! Miért fizetnék a parkolóért? Lehet, hogy előbb voltam itt, mint az, aki kitalálta, hogy nekem parkolódíjat kell fizetnem. Na jó, még a buszjegyet megértem... de azt is fizessen inkább más!

- Szoktál anyázni a volán mögött?

- Egyáltalán nem vagyok agresszív, mert k*rvára lesz*rom az egészet. Nem feszülök meg a kocsiban. Merek laza lenni. Figyelj, én azt gondolom, hogy kialakult személyiség vagyok, nekem nem kell az autóban bizonyítanom. Én merek nyugodtan gurulni, meg tudok állni, elengedni a gyalogost a zebránál. Én is tudok gyorsan vezetni, tudok előzgetni, de nem szoktam erőltetni. Beszólni sem szoktam. Viszont ha nekem beszólnak, nyilván lereagálom.

"Az az igazság, hogy én ezeket a maiakat megeszem reggelire. Az egészet, mindenkit. Az egész popszakmát, a médiát, a műsorvezetőket, a többi rappert, megeszem őket. Sehol nincs hozzám egyik sem!" - A java még hátra van! Interjúnkat tovább olvashatja az Autolabor.hu oldalon.

Címkék: Dopeman

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.