Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. Február 26. 08:14, vasárnap | Bulvár
Forrás: Járai Judit, az MTI tudósítója jelenti:

Feltartóztatta Muhammad Ali fiát az amerikai bevándorlási hivatal a repülőtéren

Feltartóztatta Muhammad Ali fiát az amerikai bevándorlási hivatal a repülőtéren

A 2016-ban elhunyt legendás bokszoló, Muhammad Ali azonos nevű fiát feltartóztatták a bevándorlási hivatal munkatársai a floridai Fort Lauderdale repülőterén,

és csak hosszas kérdezősködés után engedték vissza szülőhazájába, az Egyesült Államokba.

Az incidens még február 7-én történt, ám ifjabb Muhammad Ali ügyvédje, Chris Mancini, csak szombaton hozta nyilvánosságra a kentuckyi Louisville város Courier-Journal című újságjának adott interjújában.
A 44 éves Muhammad Ali édesanyjával, Khalilah Camacho-Alival - a néhai bokszoló második feleségével - tért vissza Jamaicából, amikor Fort Lauderdale repülőterén feltartóztatták. Édesanyját - aki szintén az Egyesült Államok polgára - szinte azonnal továbbengedték, mert volt nála egy fénykép, amelyen együtt látható bokszlegenda férjével. Fiánál azonban nem volt hasonló fotó, ezért két órán keresztül faggatták a többi között arról, hogy honnan ered neve, hogy muzulmán vallású-e. Mivel utóbbira igennel felelt, még hosszabbra nyúlt az "interjú".

A bevándorlási hivatal munkatársai nem kommentálták az esetet. Arra hivatkoztak, hogy "magánúton utazók ügyét nem vitathatjuk meg, és az Egyesült Államokba érkező minden utast ellenőrzésnek vetünk alá".

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.