Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Június 19. 10:44, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Gombos Edina férje ölni tudna, ha asszonyára néznek

Gombos Edina férje ölni tudna, ha asszonyára néznek

Eltiltja nejét a szexi öltözékektől.

Tízévnyi házasság után is ugyanolyan szerelmes egymásba Gombos Edina és férje, Alberto, mint megismerkedésük pillanatában. Eddig soha nem hallott intim titkokat árul el a műsorvezető kubai párja arról, miért is olyan féltékeny feleségére.

– Gyönyörű szép, de persze nem csak a külső számít. Szeretem benne azt is, hogy érzelmes, megbízható, házias és okos. Kubában ismerkedtünk meg, meleg volt, egy vékony, feszes trikót viselt, és azonnal rajta felejtettem a tekintetem a gyönyörű mellén. Aztán a szemem továbbpásztázott a csípőjére, utána megnéztem a kezét, körmeit, mert ez nekem nagyon fontos – kezdte a Best magazinnak Edina férje, aki azt sem titkolja, mi jutott eszébe először, amikor megpillantotta feleségét.

– A férfiember először vigye ágyba a kiszemelt nőt, és ha ott minden rendben, akkor lehet házasságra gondolni – folytatta az egzotikus külsejű és rendkívül féltékeny Alberto.

– Azt szeretem a legjobban, ha garbót visel. Kegyetlenül féltékeny vagyok. Nemrégiben vett egy teljesen átlátszó, szexi darabot, azóta is ott lóg a szekrényben, mert nem engedem neki felvenni. Ha csak ránéz egy férfi, vagy ő fordul meg egy csinos pali után, ölni tudnék – fakadt ki a műsorvezető férje, aki sosem engedné meg kedvesének, hogy levetkőzzön egy férfimagazinban.

– Még 10 millió forintért sem engedném. Szerencsére távol áll tőle az ilyesfajta magamutogatás – tette hozzá Alberto.

Címkék: gombos edina

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.