Városlista
2022. május 26, csütörtök - Fülöp

Hírek

2013. Január 29. 16:54, kedd | Bulvár
Forrás: MTI

Házassági csalás áldozatává válhatott Gina Lollobrigida

Házassági csalás áldozatává válhatott Gina Lollobrigida

Az olasz csendőrséghez és a sajtóhoz fordult Gina Lollobrigida, egykori filmsztár azt állítva, hogy volt vőlegénye tudta nélkül "házasságot kötött vele", hogy megszerezze vagyonát.

Tisztán akarok látni; tudni akarom, mi történt - közölte Gina Lollobrigida, hozzátéve, hogy a római csendőrségen feljelentést tett.
A színésznő azt állítja: az internetről tudta meg, hogy a 44 éves spanyol Javier Rigau Barcelonában állítólag házasságot kötött vele nyolc szemtanú előtt. Lollobrigida hangoztatta, hogy csalás történt: nem ő jelent meg az anyakönyvi hivatalban, Rigau a színésznő által teljesen más célból aláírt felhatalmazást használt fel.
"Tudtom nélkül köttetett a házasság, Javier a vagyonomat akarja megszerezni" - hangsúlyozta a 85 éves Lollobirigida. Hozzátette, hogy számára most derült ki, hogy csalóval áll szemben, aki már többeket becsapott.
Lollobrigida elmondta, hogy Javier annak idején kért tőle egy általa hiteles aláírással ellátott dokumentumot, ezzel élt vissza a férfi.
Ami a kettőjük közötti viszonyt illeti, a színésznő felidézte, hogy 2004-ben találkoztak Monte Carlóban és 2006-2007 között voltak együtt. "Abban az időszakban depressziós voltam, és azt hittem, ez a kapcsolat segíthet" - mondta Lollobrigida.
A hazájában Lollóként ismert színésznő az ötvenes-hatvanas évek mozijának egyik olasz sztárszínésznője volt. Utoljára 2011-ben a Box Office 3D című olasz filmben szerepelt, de az utóbbi évtizedekben elsősorban szobrászként és fotóművészként dolgozott.

Címkék: szines

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 25. 13:00, szerda | Bulvár

Véget ért egy korszak New Yorkban

Hétfőn távolították el a 7. sugárútról a metropolisz utolsó közterületen álló, fizetős telefonfülkéjét.

2022. Május 24. 09:02, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40. születésnapjára ötfontos érmét bocsát ki a brit pénzverde

Ötfontos érmét bocsát ki Vilmos brit herceg 40. születésnapja alkalmából a királyi pénzverde.

2022. Május 22. 18:50, vasárnap | Bulvár

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös. Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet királynő kedvéért vállalta a beugrást a BBC közszolgálati televízió legnépszerűbb, EastEnders című sorozatában.

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.