Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. Október 22. 17:52, szombat | Helyi
Forrás: Nyugat-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség

Új telephely avatása Kapuváron

Új telephely avatása Kapuváron

Európai Uniós támogatásból gépjárműjavító műhely építése a Kapuvári Ipari Parkban.

A Tímár Autóüveg-gépjárműjavító Kereskedelmi Kft. 18 400 00 Ft támogatást nyert el az Új Magyarország Fejlesztési terv keretében a „ Telephely fejlesztés” pályázati konstrukcióban. A 46 .048.000 forintos összköltségvetésű beruházás egy impozáns, korszerű, 455 m2 alapterületű könnyűszerkezetes gépjármű javító műhellyel gazdagította a Kapuvári Ipari Parkot, ahol személy és haszongépjárművek karosszéria javítását és fényezését végzik.

Tímár Jenő egyéni vállalkozóként 2 évtizedet foglakozott gépjárművek karosszéria és üveg javításával. Műhelye családi háza udvarán a Kapuvári Pozsonyi utcában volt. Az új műhely építését 2009-ben döntötte el, mivel az ügyfélköre által okozott gépjárműforgalom már megterhelő volt a lakóövezetben elhelyezkedő szűk utcában lévő műhely körül.
A döntést motiválta az akkor induló telephely fejlesztési pályázat is, mivel a pályázat által nyújtott támogatás nagyban megkönnyítette a beruházás finanszírozását. A projekt végrehajtása alatt alakult át az egyéni vállalkozás korlátolt felelősségű társasággá.

A projekt végrehajtása során mind a tervezési mind kivitelezési munkákat kapuvári, vagy Kapuvár környéki vállalkozások végezték, támogatva a helyi vállalkozók munkához jutását.

Az elkészült létesítményben a vállalkozás két fő megtartott alkalmazottján felül további 2 fő részére teremt új munkahelyet a projekt.

Az új műhely méretei lehetővé teszik, hogy a Tímár Autóüveg-gépjárműjavító Kft, nem csak személygépkocsik javításával, hanem tehergépkocsik és autóbuszok javításával is tud színvonalas szolgáltatást nyújtani a kapuvári és környékbeli magánszemélyek és vállalkozások részére.

A csaknem 2 évig tartó beruházás ünnepélyes átadására 2011.október 22.-én pénteken került sor.


Az új telephely látványterve

Címkék: kapuvár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:00, szombat | Helyi

Milyen ügyeket intézhet a Pannon-Víz Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán keresztül?

Gyors és kényelmes ügyintézés telefonon.

2024. Április 19. 16:00, péntek | Helyi

Közlekedés fénysorompóval biztosított vasúti átjáróban

Óvatosan vezessenek a vasúti átjáróban!

2024. Április 19. 13:00, péntek | Helyi

Hétvégi programok a Rábaközben

Hova menjek? Mit csináljak?

2024. Április 19. 09:00, péntek | Helyi

Vezetéstechnikai hibák, ráfutásos balesetek!

Baleset-megelőzési tanácsok szakértőktől.