Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Május 31. 07:00, péntek | Helyi
Forrás: HétFő KC

Kapuváron toboroz a HétFő KC

Kapuváron toboroz a HétFő KC

A Kapuvári óvodákban, iskolákban elhelyezett plakátok, iskolarádiókban elhangzott tájékoztatók hívják az érdeklődő lányokat a HétFő KC kézisei közé.

Nem titkolt céllal a mennyiségi tömegsport helyett a magas szinten versenyezni akaró, a kézilabda sport iránt elkötelezett lányok jelentkezését várják a kapuvári bemutató edzést követően. Mindenki előtt itt a lehetőség! Aki a tehetsége mellett a szorgalmát is a kézilabda oltárán helyezi el, a segítségükkel esélyessé válhat akár, a jelenleg Róth Kálmán vezette Veszprém Barabás Duna Takarék KC (MK bronzérmes) vagy Ambros Martin irányította Győri Audi ETO KC (BL Kupagyőztes, sorozatban 8 szoros MK győztes, 10 szeres magyar bajnok) első csapatára is.

Horváth Imre a klub alelnöke tájékoztatta a kezdeményezésről portálunkat.

- Az egyesület nem egy települést szeretne képviselni csupán, hanem az egész Rábaközt!- mondta Horváth Imre. Úgy véljük, sokak álma válhatna valóra egy egységes Rábaközi Leány Kézilabda Klub létrejöttével. Az összefogás első lehetséges lépéseként Kapuváron tart az egyesületünk mindenki számára nyilvános bemutató edzést, ahol a különböző korosztályok mutatják meg az eddig elsajátított tudásukat. Fontos megjegyezni, hogy a már most is elhivatottan, iskolai szinten kézilabdát oktató testnevelők munkáját segítve, a HétFő KC-nál regisztrált játékosok továbbra is részt vehetnek az iskolák közti bajnokságokban! Sőt, reményeink szerint a közös munkák folyamán még szebb eredményeket érhetnek el és öregbíthetik a város, a régió és iskoláik hírnevét.

„2013.06.08.-án 09:00 órára a kapuvári gimnázium tornacsarnokába hozz magaddal tornacipőt, és jelentkezz a bemutató edzés szünetében megrendezendő hetes dobó versenyre, vagy zárásként „labdázz” egy kicsit a többiekkel!”- szól a felhívás.

- Aki kedvet érez a kézilabdához bátran jelentkezzen, hozza el barátnőjét és szüleit, hogy akár a helyszínen megbeszélhessék a további lehetőségeket!

Címkék: kézilabda, kapuvár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 19:00, vasárnap | Helyi

Elkaszált élővilág, elkaszált jövő!

Színesítsük a kertünket háborítatlan védett természeti területekkel!

2024. Április 28. 16:00, vasárnap | Helyi

Hol lesz a héten áramszünet a Rábaközben?

Tervezett üzemszünetek.

2024. Április 28. 13:00, vasárnap | Helyi

A közlekedésbiztonsági vetélkedőn egy család egy új autót nyer

Közlekedik a család.

2024. Április 28. 09:00, vasárnap | Helyi

Vegyszeres gyomirtás a Csorna-Pápa vasútvonalon

Felhívás