Városlista
2022. december 5, hétfő - Vilma

Hírek

2012. Március 24. 14:15, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Hot

Kiderült, mivel kereste első millióit Friderikusz Sándor

Kiderült, mivel kereste első millióit Friderikusz Sándor

Azt mondják, a gazdag emberek első milliójuk megszerzésére emlékeznek a legjobban.

Friderikusz Sándor esetében ez rögtön ötmillió-negyvenezer forint volt, amit az Isten óvd a királynőt! című könyvével keresett, 1987-ben - írja a hot! magazin.

Ötven év kihagyás után először, 1985-ben szépségkirálynő-választást rendeztek Magyarországon. A győztes egy gyönyörű fonyódi lány, a tizenhat éves Molnár Csilla Andrea volt, aki nem egészen egy évre rá búcsúlevelet írt, majd gyógyszereket vett be és életét vesztette. Az ő történetét írta meg Friderikusz Sándor, ami bombasiker lett, három év alatt, négy kiadásban négyszázezernél is több példány fogyott belőle.

A tragikus sorsú királynő, Csilla édesanyja kerüli a nyilvánosságot, de a hot! magazinnal kivételt tett.

- Friderikusz egyszer csak bekopogott hozzám. Azt mondta, mindenképpen megírja a könyvet, akkor is, ha nem nyilatkozom, de a tragédiám kapcsán hitelesebb lesz. Akkor jött, amikor még nem tudtam kontrollálni, hogy mit tegyek. Túl nagy volt a fájdalom. Van, aki magában tartja, de nekem mondanom kellett, beszélnem, különben megőrültem volna. Friderikusz nagyon közvetlen ember, egyszer még segített Csilla síremlékével kapcsolatban is.

Hot / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.