Városlista
2022. július 1, péntek - Annamária

Hírek

2011. December 30. 08:26, péntek | Bulvár
Forrás: STOP/Hot

Kováts Vera a két lábon járó lehetőség

Kováts Vera a két lábon járó lehetőség

Aki hisz az ezotériában, elfogadja, hogy azok az emberek, akik indigókék aurával jönnek világra, mások, mint a többiek. Kováts Vera fiatal kora ellenére is megállta a helyét az X-Faktor színpadán.

- Bármibe kezdett, mindenben zseni volt. Ha teniszezni vittük, ha lovagolt, ha atletizált, azonnal versenyre vitték. A tanárok mindenben a lehetőséget látták benne - mondja Kováts Vera édesapja, aki a feleségével elvitte lányukat egy auravizsgálatra.

- Jó ideje tudjuk, hogy Vera indigógyereknek született, persze amikor szembesültünk ezzel, magunk is alig akartunk hinni a szemünknek. Ez sok mindent megmagyaráz vele kapcsolatban - hangsúlyozza a tinilány édesanyja.

Címkék: kováts vera, x-faktor

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.