Városlista
2022. május 28, szombat - Emil, Csanád

Hírek

2012. Március 23. 07:21, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Lady Gaga-t ellepték a csótányok

Lady Gaga-t ellepték a csótányok

Lehet, hogy kétszer is meggondolja majd az extrém ruhákat viselő énekesnő, hogy felvesz-e magára olyan göncöt, ami kajákból készült?

A fiatal díva saját maga árulta el a The Sun újságírójának, hogy New Yorki lakásában már tarthatatlanná vált a helyzet. Képtelen meghívni bárkit is vendégségbe, mert lehetetlen szituációkban ugranak elő hatalmas bogarak, és más állatok a lefolyókból. "Időnként előfordul, hogy a konyhában főzök, és kövér patkányok bújnak elő a konyhaszekrényből. A szomszédoknak pedig fogalmuk nincs, miért üvöltök, magamból teljesen kifordulva"- mondta mosolyogva Lady Gaga, aki hozzátette ennek ellenére nem rendez irtást a lakásában, mert nem akar bántani egyetlen állatot sem.

"Néhány dologra azért majd megpróbálok odafigyelni. Azokat a ruháimat, amiket könnyen megkóstolhatnak a rágcsálók, és a csótányok nem dobom a díványomra, ha hazaértem, és nem hagyom ott napokig. Elég nagy a hűtőm, talán inkább berakom őket oda."

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 28. 11:05, szombat | Bulvár

Vádat emeltek Angliában Kevin Spacey ellen

Vádat emeltek csütörtökön Angliában Kevin Spacey kétszeres Oscar-díjas amerikai színész ellen szexuális támadások gyanújával.

2022. Május 27. 13:02, péntek | Bulvár

Shakirának óriási adócsalás miatt kell bíróság elé állnia

Bíróság elé kell állnia Shakirának 14,5 millió euró (5,7 milliárd forint) értékű adócsalás miatt, miután a barcelonai törvényszék csütörtökön elutasította a kolumbiai énekesnő fellebbezését az eljárás ellen.

2022. Május 27. 11:01, péntek | Bulvár

Meghalt Ray Liotta, a Nagymenők sztárja

Meghalt 67 éves korában Ray Liotta amerikai filmsztár, Martin Scorsese 1990-es Nagymenők című gengszterfilmjének főszereplője - számolt be róla a Deadline.com hollywoodi portál.

2022. Május 27. 08:53, péntek | Bulvár

Sztártitkok: Kefir

Kefir elárulta a titkát.