Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Október 14. 13:00, kedd | Helyi
Forrás: saját forrás

Lemondott mandátumáról a csornai listavezető

Lemondott mandátumáról a csornai listavezető

Kristófné Horváth Erzsébet (MSZP-DK) listavezető nyilatkozata.

Kristófné Horváth Erzsébet az MSZP-DK közös polgármesterjelöltje volt Csornán az önkormányzati választáson. A két párt közös listájáról listavezetőként jutott mandátumhoz az új összetételű csornai önkormányzatban. Ma egy nyilatkozatot juttatott el hozzánk, amit az alábbiakban változtatás nélkül közlünk.

Tisztelt Csornai Választópolgárok!

Néhány nappal a választások után talán már ismét a megszokott medrében folynak mindennapjaink, így elérkezett az idő, hogy köszönetet mondjak Önöknek, amiért az országos átlagnál többen éltek szavazati jogukkal.

A választásokat a FIDESZ-KDNP nyerte, és én ez úton szeretnék gratulálni dr. Bónáné dr. Németh Katalin polgármester asszonynak és a mandátumhoz jutott önkormányzati képviselőknek. Kívánom, hogy vigyék Csornát sikerre, használják ki a lehetőségét annak, hogy a kormány mögöttük áll. A kontroll nélküli hatalom nagy felelősség, sáfárkodjanak vele a csornai polgárok érdekében.

Köszönök minden szavazatot, amit polgármesterjelöltként és választókerületi jelöltekként a baloldali összefogás jelöltjeire adtak le.

Azokkal, akik megtiszteltek bizalmukkal, szeretném megosztani gondolataimat, hogy a továbbiakban miként képzelem el az önkormányzati munkát. Mivel az én céljaim: a globális gondolkodás, lokális cselekvés, sokszínű képviselőtestület, az együttműködés választók, hivatal és testület között nem nyerték el a csornai választók tetszését, nem kívánok élni a listán megszerzett hellyel. Mindig az innovatív, produktív munka híve voltam, nem kívánok egy testületben bábként asszisztálni a „folytatjuk” programmal meghirdetett központi akarathoz.

A listás helyre egy olyan fiatal személy kell, akinek van ideje az önkormányzati munka megismerésére, a politikai pályája építésére, s azt még hasznosítani, kamatoztatni tudja a jövőben városunk építésére.

Én szerettem volna a politikai csatározásokat elkerülni, de Csornán ez lehetetlen. Vállaltam a megmérettetést, vállalom annak eredményét is. Számomra ez nem valaki legyőzéséről, hanem a város jobbításáról szólt.

Mottóul továbbra is Aranyt idézem:” A legnagyobb cél pedig itt e földi létben, ember lenni mindég, minden körülményben”

Kristófné Horváth Erzsébet

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 16:00, csütörtök | Helyi

Pörgesd fel az agyad!

Bűnmegelőzési játék a farádi iskolában.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

Állásbörze - a legújabb állásajánlatok

A heti Szuperinfóból

2024. Április 25. 09:00, csütörtök | Helyi

A megengedett sebesség duplájával ment a Speedmaraton megyei nyertese

Speedmarathon

2024. Április 24. 16:00, szerda | Helyi

Önkéntes szemétszedés Bágyogszováton

Te Szedd!