Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Február 28. 19:02, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok - Fotó: Éder Krisztián

Lilu: Légy büszke arra, hogy nő vagy!

Lilu: Légy büszke arra, hogy nő vagy!

Íme a GLAMOUR Women of the Year 2020 háziasszonya

Lilu, a közismert műsorvezető idén már harmadik alkalommal lép háziasszonyként a GLAMOUR Women of the Year színpadára. Az újdonsült kétszeres anyuka ezalkalommal nem csak ruhájáról és korábbi élményeiről mesélt, de egy inspiráló üzenetet is küldött minden idei és jövőbeli GLAMOUR Women of The Year jelöltnek.

A díjátadó háziasszonya mostanra már otthonosan mozog ebben a szerepben, mégis minden alkalom, egy különleges élmény számára: „Az év hősnője kategória a szívem csücske, mindig örülök, hogy találkozhatok olyan nőkkel, akiknek kiemelkedően fontos a társadalmi felelősségvállalás, és akik ilyen fantasztikus ügyekért dolgoznak nap, mint nap.” Ő maga is igyekszik támogatni a magyar tervezők munkásságát, így az eddigi gálákon is kizárólag magyar tervezők ruháit viselte, mely alól az idei sem lesz kivétel: „A tavalyi ruhám azért is nagyon emlékezetes számomra, mert a babavárásom nyolcadik hónapjában kaptam meg azt a csodaszép estélyit” – mesélte a Glamour gála idei műsorvezetője.

A GLAMOUR Women of The Year gála Lilu szerint, mindig is a nők ünnepe volt, a jelöltek pedig mind rendkívüliek: „Szuper látni, hogy mennyi tehetséges magyar nő van!” – mesélte, melynek apropóján bíztatásul üzeni minden kivételes nőnek, hogy a következő években, ők is ott állhassanak a színpadon, mint az adott év jelöltjei: „Ne félj megvalósítani önmagad, légy bátor, erős és büszke arra, hogy nő vagy!”

Az idei GLAMOUR Women of The Year jelöltjeire a http://woty.glamouronline.hu/ oldalon március 17-én éjfélig lehet szavazni!

Címkék: glamour, Lilu, , szavazás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára