Városlista
2020. július 10, péntek - Amália

Hírek

2020. Február 28. 19:02, péntek | Bulvár
Forrás: infovárosok - Fotó: Éder Krisztián

Lilu: Légy büszke arra, hogy nő vagy!

Lilu: Légy büszke arra, hogy nő vagy!

Íme a GLAMOUR Women of the Year 2020 háziasszonya

Lilu, a közismert műsorvezető idén már harmadik alkalommal lép háziasszonyként a GLAMOUR Women of the Year színpadára. Az újdonsült kétszeres anyuka ezalkalommal nem csak ruhájáról és korábbi élményeiről mesélt, de egy inspiráló üzenetet is küldött minden idei és jövőbeli GLAMOUR Women of The Year jelöltnek.

A díjátadó háziasszonya mostanra már otthonosan mozog ebben a szerepben, mégis minden alkalom, egy különleges élmény számára: „Az év hősnője kategória a szívem csücske, mindig örülök, hogy találkozhatok olyan nőkkel, akiknek kiemelkedően fontos a társadalmi felelősségvállalás, és akik ilyen fantasztikus ügyekért dolgoznak nap, mint nap.” Ő maga is igyekszik támogatni a magyar tervezők munkásságát, így az eddigi gálákon is kizárólag magyar tervezők ruháit viselte, mely alól az idei sem lesz kivétel: „A tavalyi ruhám azért is nagyon emlékezetes számomra, mert a babavárásom nyolcadik hónapjában kaptam meg azt a csodaszép estélyit” – mesélte a Glamour gála idei műsorvezetője.

A GLAMOUR Women of The Year gála Lilu szerint, mindig is a nők ünnepe volt, a jelöltek pedig mind rendkívüliek: „Szuper látni, hogy mennyi tehetséges magyar nő van!” – mesélte, melynek apropóján bíztatásul üzeni minden kivételes nőnek, hogy a következő években, ők is ott állhassanak a színpadon, mint az adott év jelöltjei: „Ne félj megvalósítani önmagad, légy bátor, erős és büszke arra, hogy nő vagy!”

Az idei GLAMOUR Women of The Year jelöltjeire a http://woty.glamouronline.hu/ oldalon március 17-én éjfélig lehet szavazni!

Címkék: glamour, Lilu, , szavazás

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 08. 15:02, szerda | Bulvár

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

2020. Július 08. 07:14, szerda | Bulvár

Donald Trumpot rossz színben feltüntető könyvet írt az unokahúga

Könyvet írt Donald Trump amerikai elnökről az unokahúga. Az elnököt kedvezőtlen színben feltüntető memoár július 14-én jelenik meg, de kedd este az amerikai sajtóban már részleteket közöltek belőle.

2020. Július 08. 07:08, szerda | Bulvár

Brad Pitt játssza a főszerepet David Leitch új thrillerében

Brad Pitt játssza a főszerepet David Leitch új thrillerében - írja a The Hollywood Reporter.

2020. Július 07. 08:46, kedd | Bulvár

A Dirty Slippers új dalán ismét brit sztárproducerrel dolgozott

Ismét a brit sztárproducer, George Shilling közreműködésével készített dalt a Dirty Slippers, a hazai csapat Kockáztass velem című száma várhatóan augusztusban jelenik meg egy új stúdióalbum előfutáraként.