Városlista
2022. december 1, csütörtök - Elza

Hírek

2011. Szeptember 28. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Már nem tudja titkolni terhességét a szőkeség

Már nem tudja titkolni terhességét a szőkeség

Jessica Simpson szája néma marad, ha a gyerektémáról van szó, ám a teste elárulta legnagyobb titkát.

Gyakorlatilag havonta kénytelen tagadni Jessica Simpson, hogy gyermeket várna. Sőt, már odáig jutott, hogy mindenhol azt hangoztatja, mennyire kövér, csak hogy ne nézzék terhesnek. Viszont most valóban úgy tűnik, hogy várandós. Ugyanis mostanában csak a felsőtestét takaró ruhákban jár, míg pár hónapja annyira szégyellte külsejét, hogy gyakorlatilag tetőtől talpig bebugyolálta magát. Vagyis a testével már megbarátkozott, viszont a hasát nem akarja megmutatni. A terhesség pedig mindkét tényt megmagyarázná. A gyermekáldással emellett legnagyobb vágya is valóra válna. Egyedül a novemberi lagzija előkészületekor lesz gondban, mert folyamatosan növekvő pocakja miatt elég problematikás lesz az esküvői ruha kiválasztása.

Ha viszont tényleg csak a plusz kilóit próbálja palástolni, akkor igencsak furcsán működik szervezete. Ugyanis szemmel láthatóan csak csípőtől felfelé nőtt meg. Vagyis ebben az esetben a természet rendesen kibabrált vele, mert minden a hasán és a derekán rakódik le.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.

2022. November 16. 09:52, szerda | Bulvár

Különös baleset történt a 86-oson - Forró hűtőfolyadék spriccelt a sofőr lábára

A Szeleste felé tartó személyautóban haladás közben elrepedt egy cső és a sofőr lábánál forró hűtőfolyadék ömlött az utastérbe. Az autó vezetője a fájdalomtól jobbra húzta a kormányt és az autó árokba hajtott.

2022. November 13. 09:12, vasárnap | Bulvár

Szándékosan feltartotta a mentőautót, 8 hónap letöltendőt kapott

Az eset Angliában történt, a sofőr büntetését felfüggesztették.