Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. December 21. 16:02, kedd | PR
Forrás: 24/7

Megújítanánk otthonunk arculatát az új évben? Így tegyük!

Megújítanánk otthonunk arculatát az új évben? Így tegyük!

Hamarosan új év kezdődik, ezzel együtt hamarosan a lakásfelújítások ideje is.

Az év elejével sokan vannak úgy, hogy ez egy remek alkalom a tiszta lappal való kezdésnek, amikor új dolgokba vághatunk, a régi helyett jobban, okosabban, egészségesebben csinálhatjuk, ami eddig. Ilyenkor sokan szánják rá magukat a régóta halogatott dolgokra, nem csak a mindig holnaptól induló fogyókúrák kezdete ez, hanem a takarítások, átalakítások, felújítások tervezésének ideje is. Az újév első napján, de a másodikon mindenképpen eléri az embert valamiféle tettvágy, és dacára a januári komor időjárásnak, cselekedni akar.

Ahogy az ünnepek végével, egy újabb év kezdetével a karácsonyi dekorációk is visszakerülnek a szekrénybe, átadni a helyüket a soron következőnek, eljön az alkalom is a megújulásra. Nagyobb ívű átalakításokhoz, lakásfelújításokhoz viszont a már emlegetett január nem a legideálisabb, ezzel szemben a belső terek átkomponálását ilyenkor is megtehetjük. A legegyszerűbben a kárpitokkal és a textilekkel tudunk átalakításokat eszközölni, ezek segítségével egészen új oldalát mutathatja meg egy-egy helyiség.

Cseréljünk függönyt, szőnyeget, párnahuzatot, ágytakarót! Ha nagyon vágyunk már a megújulásra, de a munkálatokkal tavaszig várni kell, akkor apró dolgokkal is elkezdhetjük, például egy új szőnyeg beszerzése a szőnyeg outlet kínálatából, ez nem csak pénztárcabarát megoldás, ami a karácsonyi kiadások után nem elhanyagolható, de a változás felé vezető úton a legelső lépés. Ha már régóta vágytunk egy puhább szőnyegre, nem kell a régit sem kidobni, sőt, képezzünk a már meglévőn az újjal még egy réteget!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 27. 14:33, szerda | PR

Az állítható magasságú íróasztal: kulcsod a tökéletes ergonómiához

Megvetted már a legkényelmesebb irodaszéket, de még mindig gyakran fáj a hátad? Lehet, hogy itt az ideje átgondolnod azt is, hogy milyen íróasztalhoz ülsz le minden egyes nap.

2024. Március 12. 10:01, kedd | PR

Hogyan legyünk produktívak

Bevált stratégiák

2024. Március 12. 09:53, kedd | PR

Érzelmi intelligencia a vezetői munkában

Milyen egy érzelmileg intelligens vezető?