Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2014. Március 07. 20:04, péntek | Helyi
Forrás: saját forrás

Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölt a Rábaközben

Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölt a Rábaközben

Csornán és Kapuváron járt ma Kránitz László vendégeként Mesterházy Attila.

Kránitz László képviselő-jelölt meghívására érkezett a Rábaközbe Mesterházy Attila, az MSZP elnöke, a Kormányváltó erő miniszterelnök-jelöltje.

Délben Csornán a Rábaközi Áruház előtt szikrázó napsütésben várták az érdeklődők a miniszterelnök-jelöltet. A vendég érkezésére ellentüntetők is készültek, akikhez Mesterházy Attila odament egy csokor vörös szegfűvel. A támogatók gyűrűjében ezután a miniszterelnök-jelölt beszélgetett, autogramot osztott, és meghallgatta véleményüket, panaszaikat, tanácsaikat.

- Örülök, hogy ennyien eljöttek, és az elmúlt hetek üzeneteit megértették a támogatóink. Nem félünk a megjelent hőbörgőktől, ők félnek tőlünk.- mondta Kránitz László a tömegben. Látjuk, kik tüntetnek ellenünk, kik szervezték őket, szégyelljék magukat ők. Mi virággal érkeztünk, ők dagadó nyaki erekkel üvöltenek. De már a békére vágyó tisztességes emberek is bátran közénk jöttek, büszkén tették zsebre Mesterházy Attila aláírását. Feltűnő volt, hogy az utak túloldalálól is kiváncsian figyeltek bennünket, közelebb jönni még nem mertek. Sokan hívtak, hogy szívesen jönnének, de félnek. Nekik azt üzenem, hogy április hatodikán két x-et kell csak ránk bejelölni a szavazólapon, és nem kell többet félni.

A csornai látogatás után Szalay Antal, a kapuvári Provertha tulajdonosa mutatta be vállalkozását a vendégeknek. A szívélyes légkörben lezajlott gyárlátogatáson Szalay Antal elmondta, hogy ő bármelyik demokratikus alapokon működő párt képviselőit szívesen látja üzemében.

- Azt szeretném, ha a magyarországi pártok is az együttműködésre helyeznék a hangsúlyt, ahogy ezt Németországban is megszoktam.- mondta Szalay Antal. A gyár bemutatása mellett elmesélte saját történetét, hogy építette fel vállalkozásait. Átadott egy általa összeállított dokumentumot Mesterházy Attilának, amelyben a gazdasági problémákból kivezető utat, javaslatait írta le.

A látogatás befejezése után Mesterházy Attila így nyilatkozott:
- Kapuváron gyárlátogatás apropóján elmondhattam a beszélgetés során, hogy a kormányváltás után 250 000 új, valódi munkahelyet teremtünk. Másfélszeresére, 100 000 forintra emeljük a nettó minimálbért úgy, hogy a munkáltatók bérterhei nem növekednek. Ezért kell elmenni és a kormányváltásra szavazni április 6-án!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 16:00, kedd | Helyi

Május közepéig lehet jelentkezni a kilátó futásra Győrsövényházon

Befutó érmet kap minden résztvevő.

2024. Május 07. 13:00, kedd | Helyi

Aknás lakossági vízmérő leolvasást végez a Pannon-Víz Zrt a Rábaközben

A felhasználók közreműködését kérik a mérők leolvasása során!

2024. Május 07. 08:00, kedd | Helyi

Rábaköz a kerek világ

Itthon vagy! Turisztikai kisfilm a Rábaközről.

2024. Május 06. 16:00, hétfő | Helyi

Fának csapódott és felborult egy autó Fertődön

A 18. héten történt.